Atsiliepimai, įspūdžiai

Tantros seminaras ATSIVĖRIMAS INTYMUMUI



tantra 1Nežinojau, kad tiek Meilės gali būti vienoje vietoje. Tantra man padėjo pamatyti tai visomis vaivorykštės spalvomis. Esu kaip iš naujo gimus. Kur buvau šitiek metų? Pamačiau kaip žydi pačios gražiausios gėlės pasaulyje, ir nesvarbu, kad už lango -27. Koks dieviškai nuostabus tas MEILĖS KELIAS! Ačiū Mokytojai ir visiems brangiems žmonėms.

Berta

***

Šį kartą viskas buvo kitaip – mes mokėmės bendrauti. Kai žmonės nesugeba bendrauti, jie tampa atsiskyrę. O kuo ilgiau jie būna atsiskyrę, tuo labiau trūksta žmogiškojo, teikiančio palaimą ryšio. Seminaro metu atsivėrėme savo esminiams jausmams: pykčiui, meilei, liūdesiui, džiaugsmui. Mokėmės išreikšti savo jausmus ir parodyti, kas esame. Sužinojome, kad mes ne vien tik pūkuoti ir švelnūs – mes turime nagučius ir ragelius. Priimti save ir buti piimtam kito visuose jausmų aspketuose – tai prisiminimas, kad esame šios egzistencijos dalis. Būti mylimam – reiškia pamatyti, kad meilė yra visur aplink mus. Nepamiršome ir šeštadienio vakarui taip reikalingų linksmybių. O pabaigoje susiliejome į vieną lauką, kur susitinka vyras ir moteris, diena ir naktis, meile ir meditacija.

***tantra 2

Iš tikrųjų esam visi šaunuoliai, kad sukūrėm tokią širdžių šilumos ir šviesos aurą. Ačiū visiems. Laikas praleistas nuostabiai, manau, kiekvienas pasikrovėm gėrybių į savo gyvenimo kelio kraitę. Aš tai tikrai. Kad tik neišbarstyti... Reikėtų padėkoti Sarani už brandų dirigavimą šiai šventei.

Nuoširdžiai su meile, Vilius

***tantra 3

Sveiki bendrakeleiviai! Noriu ir aš prisidėti prie padėkos. Ačiū Jums už galimybę pajusti besąlygišką Tikėjimą ir pasitikėjimą, bei galimybę atsiverti, įsigilinti į save ir mus supantį pasaulį. Dar sunku sugrįžti į šiek tiek chaotišką pasaulį, bet šiluma ir tvirtumas, įgytas Mūsų visų pastangomis, leidžia man eiti pirmyn. Sėkmės visiems, ir iki pasimatymo!

Gintarė