Seminarų grafikas


2010 10 1 10:00 - 2010 10 03 18:00

TANTRINĖ ČAKRŲ MAGIJA

Meilė turėtu būti jūsų kasdienybė, ne tik eilėraščiuose, ne tik svajonėse ar sapnuose. Ji turi būti tikrovė. Ir niekada ne per vėlu įsimylėti pirmą kartą.

Išmokite meilės. Tik labai nedaugelis žmonių žino, kaip mylėti. Visi žino, kad meilės reikia, jie žino, kad be meilės nėra prasmes šiame gyvenime, bet jie nežino, kaip mylėti. Ir ką jie bedarytų meilės vardan, tai ne meilė, tai visuomet kažkas kito. Tai sumaišyta su daugeliu dalykų, tokių kaip pavydas, pyktis, neapykanta, dominavimas, ego. Visi šie nuodai sugadina nektarą. Meilė reiškia visų šių nuodų atsikratymą ir pamažu jūs pastebėsite naują meilės skonį, gimstantį jumyse.

Ošo

susijungimasŠiame seminare atidžiai pažvelgsime į čakras, jų prigimtį bei tai, kaip jos susijusios su mūsų kūnu ir seksualumu, jausmingumu ir intymumu, asmenine galia, kūrybingumu ir, svarbiausia, mūsų sugebėjimu mylėti.

Tantra sako TAIP viskam, kas yra, nei ką nors liepdama, nei drausdama; leidžia, kad pojūčių malonumas ir meditacijos tyla sustiprintų vienas kitą. Senos nuostatos ištirpsta; mes patiriame esą gyvos, alsuojančios gyvybingumu būtybės – ir drauge tylūs stebėtojai savo vidiniame pasaulyje.

Atsinaujinimo ir pasitikėjimo savimi jausmas atveria naujas duris – Gyvenimui ir Meilei.

Seminare gali dalyvauti ir neturintys tantrinių meditacijų patirties, tik pradedantys eiti šiuo keliu.

Seminaro kaina - 690 Lt (įskaičiuota sodybos kaina bei maitinimas).

Seminarą veda Homa ir Mukto.

Seminaro pristatymo vakarai ir susitikimai su mokytojais

VILNIUJE rugsėjo 28 d., 18.30 val. (Basanavičiaus g. 31);

KAUNE rugsėjo 29 d., 19.00 val. (Raguvos g. 5).

 

Taip pat žr.:

Tantriniai įspūdžiai iš Brazilijos

Informacija ir registracija:

el. paštas - info@meileskelias.lt;

tel.: +370 658 99945, +370 615 12763