Knygos

Susan Jeffers, BIJOK, BET VIS TIEK DARYK



KAS JUMS NELEIDŽIA BŪTI TOKIU ŽMOGUMI, KOKIU NORITE BŪTI, IR GYVENTI TAIP, KAIP NORITE?

Baimė pasikalbėti su viršininku, baimė iškelti į paviršių šeimynines problemas, pokyčių baimė, baimė prisiimti atsakomybę...
Kiekvienas žmogus patiria šias baimes ir jos mus lydi visą gyvenimą. Įkvepianti Suzanos Džefers knyga laužo nusistovėjusius mąstymo stereotipus, padeda išsivaduoti iš užburto baimės rato ir rasti problemų sprendimus. Ji siūlo veikti nepaisant patiriamos baimės.
 
Daktarės Džefers pateikti paprasti, bet įžvalgūs pratimai jau įkvėpė tūkstančius žmonių paversti pyktį meile ir abejones veiksmu.
 
AR JŪSŲ BAIMĖ SUSIJUSI SU KARJERA, AR SU SANTYKIAIS, GALITE IŠMOKTI PRIIMTI IR NUGALĖTI JĄ, UŽUOT LAIKĘ JĄ NEPERŽIANGIAMU BARJERU KELYJE Į SĖKMĘ. 
 „Cosmopolitan“
____________________________

ATSILIEPIMAI


Labai dėkoju Jums už knygą „Bijok, bet vis tiek daryk“. Skaitau jau ketvirtą kartą ir, vadovaudamasi Jūsų duotais patarimais, sulaukiau neapsakomai nuostabių rezultatų. Prasikankinusi kelis mėnesius bjauriame nekenčiamame darbe dabar jau turiu naują – vos tik perskaičiau „Neįmanomo pralaimėjimo“ skyrių, mečiau tą nesąmonę ir ėmiausi aktyviai ieškotis kažko kito. Darbas – tai tik ledkalnio viršūnė, palyginus su visais tais gerais pokyčiais, kurie įvyko mano gyvenime nuo to laiko, kai perskaičiau Jūsų knygą.
Sandra J., Heivardo Hytas, Anglija
*** 
Rašau, norėdamas padėkoti už pagalbą, kurią man suteikė Jūsų knyga. Panašu, 
kad byra trylika metų trukusi mano santuoka. Man sunku įsivaizduoti savo gyvenimą be žmonos, tačiau taip pat džiaugiuosi padidėjusiu pasitikėjimu savimi ir nuoširdžiu draugų rūpesčiu. Tikiu, kad ištversiu visą šią sudėtingą situaciją ir galiausiai tapsiu geresnis ir išmintingesnis žmogus.
Džonas F., Šuterhilas, Anglija
*** 
Vos pamačiusi šios knygos pavadinimą, supratau, kad ji man skirta. Esu labai stipri 
ir energinga moteris, tačiau kartais gyvenimą apkartina baimės ir abejonės savimi. 
Ir štai aptinku sakinį: „Baimė niekada nesiliaus jūsų lydėjusi augimo ir tobulėjimo kelyje.“ Ak! Koks palengvėjimas. Dabar galiu siekti visko, ko tik noriu. Jūsų siūlomi 
pratimai tikrai reikalauja įdėti pastangų, tačiau stengiuosi atlikinėti juos kiekvieną dieną ir mano vidinė jėga bei drąsa vis auga. Jūsų nuostabi knyga jau gerokai pakeitė mano gyvenimą ir toliau nesiliauja man padėti.
Marija K., Ratdrumas, Airija