Seminarų grafikas


2012 02 3 17:00 - 2012 02 05 18:00

ATSIVĖRIMAS INTYMUMUI: Tantros seminaras

Su Sarani

Intymumo nori kiekvienas. Visi jo aistringai trokšta. Mes norime, kad kitas žmogus mums būtų artimas, kad nusimestų savo apsaugas, taptų pažeidžiamas ir atvertų širdį. Kita vertus, intymumo visi bijo. Norime suartėti su žmogumi, tačiau savo apsaugų nenusimetame. Todėl tarp draugų, tarp mylimųjų kyla konfliktai, kurių priežastis – nė vienas nenori atsisakyti saugumo, nė vienas nenori visiškai išsirengti ir būti iki galo nuoširdus – o intymumo reikia abiem.

Ošo

 

Šiame seminare paieškosime atsakymų į daugeliui svarbius klausimus. Kodėl jaučiamės vieniši, net būdami ryšyje su kitais žmonėmis? Kas yra tikrasis intymumas? Kas neleidžia mums atsiverti kitam žmogui ir ką prarandame taip save apribodami? Kur slypi mūsų baimių, nepasitikėjimo šaknys ir kaip išgydyti savo sielą, kad ji galėtų vis labiau ir labiau skleistis, augti, būti savimi?

Seminaro metu saugioje aplinkoje mokysimės atverti širdį. Naudosime sąmoningumo technikas, kad suvoktume, kuriose situacijos širdis užsidaro, o kur ji atsiveria, kad galėtume priimti save tokius, kokie esame, ir priimti kitus tokius, kokie jie yra.

Atliksime kvėpavimo pratimus, padėsiančius atsikratyti blokų, esančių širdies meridianuose, kad meilės energija galėtų tekėti laisvai ir nevaržomai. Mokysimės „Meilės kalbos“, kuri kiekvieno yra išreikšta kitaip.  Naudosime tantrines meditacijas, kurios padės pajausti save dabarties akimirkoje, kurioje meilė, intymumas bei savęs pajautimas pasaulyje yra tiesiog natūrali būsena.

Šie pratimai bei meditacijos padės rasti intymumą su savimi bei kitais, atsiverti meilei, džiaugsmui ir gyvenimo tėkmei.

Seminaras vyks gražioje kaimo turizmo sodyboje Ukmergės raj.

Seminaro kaina su nakvyne ir maitinimu - 450 Lt.

Būtina registruotis iš anksto!

 

Daugiau informacijos:

el. paštas - info@meileskelias.lt,

tel. +370-615 12763