Seminarų grafikas


2010 08 2 10:00 - 2010 08 07 18:00

TANTRINĖ MOTERIS, TANTRINIS VYRAS

Su Mahasatvaa Ma Ananda Sarita

mylimiejiTai mūsų naujausias kūrinys, sukurtas pasauliui transformuoti. Santykius, šeimas ir visuomenes sudaro vyrai ir moterys. Vadinasi, transformacija turi prasidėti mūsų lyčių vaidmenyse. Šiame seminare vyksta labai sparti sąmoningumo evoliucija, iš pradžių atskiriant vyrus ir moteris bei galingoje grupės proceso dinamikoje atrandant vyriškumo esmę ir moteriškumo esmę. Per šį procesą jus ves mūsų komanda – vyrai bus vadovai vyrams, moterys – moterims.

Atradus savo jėgą bei atramą savojoje lytyje ir suvokus savo moteriškąsias ar vyriškąsias savybes, ateis laikas susitikti su priešinga lytimi – žengiant į šį susitikimą su stiprybe ir džiaugsmu. Šiame seminare susipažinsime ir su „Prabudimo mokyklos“ tantrinio masažo metodika, kurios bus mokoma pirmą kartą.

Tantrinis masažas

Šiame penkių dienų seminare „Tantrinė moteris, tantrinis vyras“ mes mokome jausmingo, gydančio ir tauraus tantrinio masažo, tinkamo tiek poroms, tiek ir pavieniams dalyviams. Puoselėkite dievišką moteriškumą ir vyriškumą taip, kaip niekada nemanėte esant įmanoma. Mūsų unikalią masažo techniką tobulino grupė meistrų, išmanančių įvairias tantrinio masažo formas. Tai bus naudinga kiekvienam, kam patinka Tantra ir kam patinka masažas. Be to, šis masažas – tai drauge ir tarpusavio santykių ugdymas, padedantis poroms atsiverti malonumui, jausmingumui ir intymumui.

Baigusieji tantrinio masažo mokymus gaus mokomosios medžiagos konspektus.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje „Dvarčėnų dvaras“ (Alytaus raj.).

Seminaro kaina užsiregistravusiems iki liepos 15 d. su maistu ir mokesčiu už sodybą – 1450 Lt, vėliau – 1550 Lt (poroms po 1400 Lt, registruojantis iki liepos 16 d.,  ir po 1500 Lt, registruojantis vėliau).

Nuolatiniai „Meilės kelio“ seminarų dalyviai seminaro kainą gali mokėti dalimis.

Informacija ir registracija:

Tel. +370-615 12763, info@meileskelias.lt (Sarani/Danutė).

Taip pat žr.: