Seminarų grafikas


2017 04 7 10:00 - 2017 04 09 18:00

Moteriškos Dao praktikos - Female Healing su Jutta Kellenberger

FEMALE HEALING - MOTERIŠKOS PRAKTIKOS, KAIP ATSKLEISTI SAVO VIDINĮ GROŽĮ IR IŠORINĮ SPINDULIAVIMĄ. SENOVĖS DAO SISTEMA MOTERS SVEIKATAI, GYVYBINGUMUI IR DVASINIAM AUGIMUI. 

Seminaras skirtas moteriškos energijos stiprinimui ir vystymui per meditacijas ir energetinius pratimus, kurie yra nepaprastai naudingi bet kurio amžiaus ir bet kokios patirties turinčioms moterims. Tai ne tik energizuojančios ir dvasinės praktikos, bet šių pratimų dėka susibalansuoja hormonai, susitvarko menstruacijų ciklas, padidėja vaisingumas, palengvėja menopauzės simptomai ir sustiprėja seksualumas. Gydomieji pratimai taip pat yra laikomi kaip natūrali jauninanti kosmetika moterims, nes jų dėka skleidžiasi vidinis moters grožis, kuris neišvengiamai spinduliuojamas į aplinką.
Po seminaro jausitės atjaunėjusios, atsigavusios ir kupinos vidinės energijos. Turėdamos tokią puikią savijautą, natūraliai praturtinsite ir savo dvasinį pasaulį.

Rekomendacijos ir atsiliepimai apie Juttą:
"Reguliariai lankausi mokymuose Tailande pas dao meistrą Mantak Chia, kuriuose jam asistuoja Jutta Kellenberger. Jutta - tai žmogus su ilgamete patirtimi, kuris labai aiškiai ir struktūruotai moko gydomosios meilės praktikų. PIRMĄ KARTĄ TOKIOS KOMPETENCIJOS MOKYTOJA ATVYKSTA Į LIETUVĄ IR JŪS TURITE UNIKALIĄ GALIMYBĘ NESKRISDAMOS Į TAILANDĄ IŠMOKTI MAKSIMUMĄ PER TRIS INTENSYVIAS DIENAS. 
Moteriškos praktikos, kurių moko Jutta, apvertė mano gyvenimą aukštyn kojom: susierzinimą ir pyktį, iškilus problemoms, pakeitė šypsena, negalėjimą patirti jokio orgazmo - pakeitė dešimtys daugkartinių orgazmų, kūnas tapo stiprus ir stangrus, o ryšys su vyru labai stiprus." Edita Esenku (meistro Mantak Chia sertifikuota instruktorė Lietuvoje - https://gydomojitaomeile.wordpress.com/). 

Jutta Kellenberger tapo Daoistų Meistro Mantak Chia studente dar 1987 m. ir nuo tada skyrė visą savo gyvenimą gilinimuisi į Daoistines energetines praktikas. 1990 m. ji tapo instruktore ir ėmė mokyti Dao Gydančiosios Meilės sistemos Vokietijoje ir Šveicarijoje. Vėliau persikėlė gyventi į Tailandą, kur mokė Meistro Mantak Chia centre. 2001 m. Jutta tapo vyresniąja instruktore, galinčia mokyti skirtingų lygių ir formų energetinių praktikų, tarp jų skirtingų Cigūno ir Tai Chi formų, Gydomosios Meilės praktikų moterims ir vyrams, penkių elementų sintezės bei Kan ir Li praktikų, kurios yra aukščiausios vidinės alchemijos meditacijos. Jutta taip pat moko Kosminio gydymo technikų ir Chi Nei Tsang masažo. O 2010 m. ji buvo paskirta vyriausiąja pasaulinės Chi Nei Tsang masažo mokyklos vadove ir kartu su patyrusių mokytojų komanda sudaro mokymų programą.
Daugiau informacijos apie mokytoją ir jos seminarus galite rasti: http://www.juttakellenberger.com/ 

Ar ieškote gydymo nuo išsekimo ir skaudžių traumų, norite praturtinti savo romantinį gyvenimą su mylimuoju, ar sustiprinti savo dvasinį kelią? Šis seminaras jums turi tiek daug pasiūlyti – pripildytas išminties, tikros patirties ir praktinių patarimų. Mums, moterims, skubiai reikia šių praktikų, kad galėtume pažadinti savo natūralią gydomąją jėgą. 

Seminaras vyks Balandžio 7-9 dienomis, MC "Meilės kelias", Smolensko g. 10d-10, Vilnius.
Kaina 250 Eur.

Išankstinė registracija būtina el.paštu: info@meileskelias.lt
Tel. pasiteiravimui +370 698 36222 Vilija