Seminarų grafikas


2016 12 2 11:00 - 2016 12 04 18:00

EMOCINĖ PUSIAUSVYRA: seminaras su Veet Mano (JAV)

Veet Mano, pasaulinio garso terapeutas, meditacijos mokytojas, išgarsėjęs TV projekte "Ekstrasensų mūšis", kviečia išlaisvinti emocijas ir atrasi jų pusiausvyrą.

Emocijos - akivaizdžiausia mūsų gyvybinės energijos, jos tėkmės išraiška. Tačiau toli gražu ne visas emocijas mes laikome priimtinomis, nuo pat ankstyvos vaikystės esame pratinami skirstyti jas į geras ir blogas, tas, kurias norime jausti, ir tas, kurias slepiame, gniaužiame. Nuslopintas pyktis, liūdesys, nusivylimas, agresija ir kitos "neigiamos emocijos" ima kaustyti mūsų kūną, mes imame nebejausti ir "gerųjų emocijų" - apskritai nieko. Pasaulis ima atrodyti pilkas, be skonio, be energijos. Mes vadiname tai depresija. Kartais nuslopintos emocijos prasiveržia pačiais įvairiausiais ir toli gražu ne pačiais priimtiniausiais būdais: ligomis, emociniais sutrikimais, nevaldomais pykčio priepuoliais, santykių problemomis ir pan. 

Šiame seminare mokysimės atrasti natūralią savo emocijų tėkmę, išmokti jas suvokti ir saugiai išreikšti, atrasti gyvybingumą ir gyvenimo džiaugsmą. 

Seminaro kaina - 265 eurų.

Seminaras vyks meditacijos centre (Smolensko g. 10d-10, Vilnius). 

Informacija ir registracija:
Tel.  +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt