Būsimi seminarai




Naujienos


2015 11 21 10:00 - 20:00

Meditacinio lietimo seminaras Kaune

Pasauliui reikalingas masažas, nes išnyko meilė. Kadaise pakako tiesiog mylimų žmonių prisilietimo. Mama liesdavo kūdikį, žaisdavo su jo kūnu – ir tai buvo masažas. Vyras liesdavo savo moters kūną – ir tai buvo masažas; to buvo pakankamai, daugiau nei pakankamai. Tai buvo gilus atsipalaidavimas ir meilės dalis. Bet tai dingo iš pasaulio. Pamažu mes pamiršom, kur liesti, kaip liesti, koks gilus gali būti prisilietimas. Faktiškai prisilietimas yra viena iš labiausiai pamirštų kalbų.

Ošo 

Tam, kad būtume gyvi, mums reikia maisto ir vandens, oro ir saulės šviesos... Tačiau ne mažiau svarbus dalykas – jausti kito žmogaus artumą, prisilietimą. Prisilietimas – pati natūraliausia gydanti priemonė, greitai ir lengvai mažinanti tiek fizinį, tiek emocinį skausmą, padedanti pasijusti geriau, kai to ypač reikia. Kritinėse situacijose darome tai nesusimąstydami, intuityviai, nes mūsų kūnas tarsi pats žino, kaip elgtis: uždėti delną ant sumuštos vietos ar skaudamos galvos, laikyti ligonio ranką, kad jis pasijustų geriau, glostyti plaukus ar apkabinti, norint paguosti... Tačiau kasdieniame gyvenime prisilietimo, šilto ir jaukaus fizinio kontakto, daugeliui katastrofiškai trūksta. Ypač mums, santūriems šiauriečiams, ir ypač – šaltuoju metų laiku, kai kūnus slepia stori drabužių sluoksniai. Ir skundžiamės depresija, nesaugumo jausmu, energijos stygiumi, nusilpusiu imunitetu ar tiesiog tuo, kad pasaulis atrodo pilkas ir nedraugiškas, kad jaučiamės nemylimi, nereikalingi... 
Ieškodami išeities, neretai griebiamės brangių, egzotiškų procedūrų, masažu, terapijų ir... kartais vis tiek liekam nusivylę. Viskas buvo tarsi gerai, bet „kažkas ne taip“. Kažko svarbaus, gal net esminio, jaučiamės negavę. Taip yra todėl, kad neretai žmonės eina pas masažuotojus ar į pirtį ieškodami ne masažo, fizinio sušildymo ar terapijos, bet paprasto žmogiško prisilietimo, paglostymo. Ieškodami to, ką vadiname „geromis rankomis“. To, ką sunku apibrėžti, įvardinti ir kas visai ne būtinai priklauso nuo to, kuris liečia, titulų, diplomų ar kvalifikacijos. Tiesiog – kartais prisilietime atsiveria stebuklas. Ir tam nereikia jokių magiškų galių – tai natūralus kiekvieno gebėjimas, duotas mums iš prigimties. 

Šiame seminare mes:

  • mokysimės susijungti su natūralia savo kūno išmintimi, ir galia, pajusti ir atpalaiduoti savo kūną; 
  • tyrinėsime įvairius prisilietimus ir mokysimės tai daryti;
  • mokysimės būti „čia ir dabar“ – su savimi ir kitu;
  • sužinosime svarbiausius lietimo ir darbo su kūnu principus;
  • mokysimės subtiliųjų metodų, emocinių technikų;
  • dalinsimės vieni su kitais jautriu ir subtiliu prisilietimu, kurio tiesiog negali būti per daug!

Darysime tai paprastai, smagiai ir žaismingai, naudodami šokį, judesį, kvėpavimą, meditaciją, garsą ir tylą – viską, kas padės atskleisti mūsų rankose slypinčią prigimtinę galią. Tai, ką patirsite ir išmoksite, nesunkiai galėsite pritaikyti savo kasdieniame gyvenime, pradžiuginti savo artimuosius, mylimuosius. 

Seminaro vedėja – Adi (Birutė) meditacijos keliu eina jau 10 metų, mokėsi daugelio darbo su kūnu, emocinių bei psichoterapinių technikų. Pastaruosius 5 metus – profesionali pirtininkė, dėstytoja. 

Seminaras vyks Raudondvario pl. 141-17, Kaunas.

Būtina registruotis iš anksto!

Registracija ir informacija:
Tel. 8-689-56969 (Adi),
El.paštas - birute@laumiupirtis.lt





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas