Būsimi seminarai




Naujienos


2018 04 15 11:00 - 17:00

Mano čakrų žemėlapis su Prem Samudro

Pažinkite savo asmenybę per čakrų sistemą. Pamatykite silpnąsias ir stipriąsias savo puses. Gaukite įrankius padėsiančius sustiprinti tas vietas, kuriose trūksta jėgos ir atskleisti savo tikrąjį potencialą. 

- Ar dažnai jaučiatės taip, lyg kitiems sektųsi geriau nei jums? 
- Jog kiti turi daugybę talentų, kuriuos yra realizavę, o jūs net nežinote, ar iš vis esate kažkam talentingas?
- Ar jūs pritrūkstate žodžių ir bijote save išreikšti didesniam ratui žmonių? Imate abejoti savo tiesa?
- Ar rūpinatės visais ir duodate jiems su kaupu, bet patys nedrįstate paprašyti pagalbos, kada jums jos reikia arba nemokate jos priimti nesijausdamas sumenkintas?
- Ar jaučiatės taip, lyg neturėtumėte pakankamai lėšų džiaugtis gyvenimu?
- Ar jaučiatės taip, lyg neturėtumėte pakankamai galios susikurti gyvenimą, kokio jūs norite?
- Ar dažnai svajojate apie tam tikrus dalykus (kelionės, naujas darbas, hobis, naujos pažintys, ...) bet nieko nedarote, kad jie taptų realybe? 

Kviečiame į ypatingą asmeninę kelionę su be galo stipriu ir patyrusiu terapeutu, energijos skaitymo ir gydymo meistru Prem Samudro, kurios metu galėsite patyrinėti neišsenkančias galimybes eiti nuo ten kur esate, prie to, kur norite būti. Bet iš pradžių turite suprasti, kas esate, ko jūs iš tiesų norite, ir kaip įgalinti save visa tai turėti. 

Čakrų sistema, tai senovinės Indijos žinios, apie žmogaus energetinius centrus, apie žmogaus tikrąjį potencialą ir galimybes, kurios yra apdirbtos ir pritaikytos modernaus Naujojo Amžiaus žmonėms. 

Prem Samudro padės jums susidayti savo asmeninį čakrų žemėlapį, kuris bus kaip įrankis į tolimesnį jūsų augimą ir gyjimą. 

Seminarą veda Prem Samudro (Sarovara) - jis yra plataus spektro terapeutas darbu su energija, intuicija, praeitais gyvenimais. Taip pat mokėsi Ošo meditacinių terapijų, gydančio masažo, Aura Soma spalvų terapijos ir šeimos konsteliacijų metodo pagal Bertą Helingerį. Jau daugiau nei 30 metų veda įvairius mokymus ir terpaijas skirtingose pasaulio šalyse. Labai gerai žinomas ir mylimas Rusijoje bei Rytų Azijoje, kur yra įsteigęs savo gydymo centrus. 
Daugiau informacijos apie Prem Samudro ir jo terapinius bei meditacinius mokymus rasite http://www.samudroprem.com/ 

Seminaras vyks "Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10d-10, Vilnius
Kaina 50 eur, atėjus dviese mokėsite po 45 eur. 
Būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 

 





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas