Būsimi seminarai




Naujienos


2018 04 22 11:00 - 18:00

Tantrinė Moteris I dalis: Kaip mylėti save ir žavėti vyrus?

Tantrinė Moteris - tai seminarų ciklas, skirtas šiuolaikiniai moteriai, kuri iš išorės atrodo labai sėkminga, aktyvi, susilaukia daug aplinkinių dėmesio, bet viduje jaučiasi tuščia, nelaiminga, nerealizuota, negalinti būti tikra, nes turi dėvėti šimtus skirtingų kaukių ir atlikti šimtus skirting rolių. 
Tai moteris, kuri vienu metu turi būti vadovė ar gera darbuotoja, rūpestinga mama, mylinti žmona ir aistringa meilužė bei socialiai aktyvi ir kitus įkvėpianti individualybė. 

Šis seminarų ciklas skirtas kiekvienai šiuolaikiniai moteriai, nesvarbu ar ji siekia karjeros ar vis dar ieško savęs, turi vyrą ar yra laisva ir nepriklausoma, augina vaikus ar apie juos dar net negalvoja. 

Moteriai, kuri nori būti tikra, autentiška, nebijoti jausti, nebijoti savo galios, mylėti ir priimti save.

Tai seminarų ciklas, kuriame nėra jokios manipuliacijos, tik šimtus kartų patvirtintos žinios ir praktikos, kurios iš tikrųjų yra veiksmingos!!! 

********** 
I dalis yra skirta prisiliesti prie savo moteriškosios prigimties, pamatyti savo unikalumą, grožį ir gauti įrankius, kaip tą energiją panaudoti kuriant gyvenimą ir bendraujant su kitais. 

Kartu jūs gausite puikių strategijų ir tipsų, kaip išlikti žavinga, įdomia, viliojančia ir paslaptinga santykyje su vyrais, kaip elgtis, kad jis priartėtų prie jūsų emociškai, negalėtų iš susižavėjimo atitraukti nuo jūsų akių, norėtų su jumis būti, kartu leisti laiką ir galėtų dėl jūsų padaryti viską. 
IR JOKIOS MANIPULIACIJOS AR ŽAIDIMŲ! 

Tai ypatingos praktikos, kurios leis jums neprarandant savęs ir moteriškos gracijos iškomunikuoti vyrams tai, ko jūs norite. 

Jei tau aktualios šios temos:

- atrodo, jog turi viską, ko troškai, bet viduje vis vien kažko trūksta;
- esi santykiuose, bet jauti, jog jie galėtų būti žymiai geresni;
- eini į pasimatymus, tačiau vis tiek nerandi žmogaus, su kuriuo norėtum labiau suartėti;
- tu tiek daug dėl kitų darai, bet šalia esantis žmogus, tavęs nevertina ir nepastebi;
- jautiesi nusivylusi, nes perskaitei šimtus knygų ir išbandei dešimtis skirtingų technikų, bet nesulaukiai norimų rezultatų santykyje su savimi (požiūris į save) ir santykyje su vyru/ ais. 

Seminarą veda Danutė Prem Sarani - meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 17 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje ir JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų 

Investicija į naują kokybiškesnį gyvenimą - 60 Eur, atėjus su drauge mokėsite po 55 Eur. Kas jau yra buvę šioje dalyje, bet norėtų ją kartoti - kaina 50 Eur. 

Registracija į seminarą būtina el.paštu: info@meileskelias.lt
Pasiteiravimui tel. 861511030





« 2024 gegužės mėn »
PATKPŠS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas