Būsimi seminarai




Naujienos


2017 12 8 18:30 - 21:30

AUM meditacijos vakaras su Dhyan Prem (Indija)

Išskirtinės AUM meditacijos vakaras su mokytoju iš Indijos Dhyanprem!!! 

AUM - tiems, kas nori atverti gyvą energijos versmę ir pradėti naują gyvenimo etapą! 

”Tai viena ekstatiškaiusių meditacijų, kurią esu atlikęs. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad per vieną vakarą galima išgyventi tiek daug skirtingų emocijų, būsenų, pajusti atumą su tiek daug skirtingų žmonių ir taip lengvai pabaigoje nueiti į vidinę tylą. Ši meditacija padeda sugrįžti į dabarties momentą ir daugelį dalykų kylančių manyje pamatyti per kitus. Šiuos principus dabar aš taikau kiekvieną dieną. Tai man padėjo aiškiau suvokti savo jausmus, pasirinkimus ir iššūkius, su kuriais susiduriu gyvenime.”

AUM meditacija yra puikus būdas išspręsti jūsų emocines problemas įnešant daugiau sąmoningumo ir imant aiškiau matyti bei suvokti įvairius kasdienio gyvenimo pasirinkimus. Mokomasi adekvačiai atsakyti į susidariusią situaciją, užuot sureagavus automatiškai užvaldytam stiprių jausmų. 

AUM meditaciją sudaro 14 pakopų, vedančių per skirtingas emocijas ir jų išraiškas, skambant specialiai parinktai muzikai.Tai tarsi sūpuoklės, svaigiai besisupančios tarp priešingų polių: meilės ir neapykantos, juoko ir ašarų, veiksmo ir tylos, kūniškumo ir dvasingumo... Visos paletės spalvų, iš kurių nuausta mūsų žmogiškoji būtis. 

Dalyvaudami AUM meditacijoje jūs galite patirti gilų gyvybingumo, šilumos, relaksacijos pojūtį ir vėl atgauti tikrojo gyvenimo skonį.
Ši meditacija lyg gyvenimo karuselė, kurioje susidursite su skirtingais savęs ir savo gyvenimo aspektais, o kiti žmonės taps veidrodžiais, kuriuose galėsite išvysti patys save. 

KAS YRA AUM?
AUM (Awareness Understanding Meditation) yra stipri ir intensyvi socialinė meditacija, kurioje, vieni kitų padedami, leisitės į savęs tyrinėjimo kelionę. Tai nuostabus būdas susidraugauti su savimi ir susirasti naujų draugų. Šioje kelionėje bus daug emocijų išraiškos, šokio, prisilietimo, išsilaisvinimo, ramybės ir tylos. 

AUM meditacija yra vedama 2,5 val. trunkanti kelionė, kurioje galite išgyventi didžiausią ir nuostabiausią nuotykį savo gyvenime! 
Ši meditacija apima skirtingus mūsų emocinio gyvenimo aspektus, kurie yra išreiškiami sąveikoje su kitais žmonėmis per judesį, veido, garso išraiškas, rolių žaidimą. Mes mokomės valdyti savo emocijas, išreikšdami jas per skirtingas sąmonės būsenas, judant nuo vieno poliariškumo prie kito. 

Meditacija vyks "Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10d-10, Vilnius nuo 18:30 - 21:30 val. 
Kaina 30 eur; atėjus dviese mokėsite po 25 eur. 
Būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 ir 861512763

***********************************
Meditaciją veda Dhyanprem. Beveik 20 metų jis meditavo ir dirbo Osho tarptautiniame meditacijų centre Punoje, Indijoje. Dhyanprem mokėsi iš geriausių terapijos ir darbo su kūno Sufijų ir Tao meistrų, Indijos, Žydų bei Japonų gydymo technikų. Dhyanprem yra daugelio sričių specialistas – Reiki, Ito Termijos, kvantinio prisilietimo, kristalų; įvairių masažo technikų meistras – ajurvedinio, tailandietiško, pėdų refleksologijos. Nuo 1997 m. pradėjo studijuoti Gurdžijavo šokius. Jau daugiau nei 20 metų Dhyanprem veda užsiėmimus ir atlieka privačias masažų sesijas įvairiuose pasaulio šalyse.





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas