Būsimi seminarai




Naujienos


2017 07 19 18:00 - 2017 07 20 21:30

Šeimos konsteliacijų ir traumų gydymo vakarai bei sesijos su Liza Martin (Italija)

Du šeimos konsteliacijų vakarai - liepos 19 ir 20 d., nuo 18 iki 21:30 val. ir privačios sesijos su didžiulę patirtį turinčia mokytoja iš Italijos Liza Martin 

Šeimos konsteliacijos terapija, kurios pradininkas buvo Bertas Hellingeris, yra galingas, stulbinančius ir gilius rezultatus duodantis metodas, suteikiantis galimybę pasiekti ilgalaikį poveikį net tokiais atvejais, kurie anksčiau atrodė neįveikiami. Kai kurios mus kamuojančios problemos gali būti išsprendžiamos tik tada, kai atrandame, kur mūsų šeimos sistemoje yra pažeidimai. 
Kiekvienas konsteliacijos dalyvis galės pristatyti savo paties problemą ir dalyvauti kitų žmonių konsteliacijoje bei stebėti tai, kas vyksta. 

Šis metodas ypač veiksmingas:
• Sprendžiant santykių problemas (tarp tėvų ir vaikų, sutuoktinių, mylimųjų, artimųjų, verslo partnerių, kolegų ir t.t.);
• Kai reikia priimti sudėtingą sprendimą (vedybos, skyrybos, naujas darbas, gyvenamosios vietos keitimas);
• Esant emocinėms problemoms (nerimas, depresija, tuštumos, beprasmybės jausmas);
• Turint įvairių sveikatos problemų;
• Turint valgymo sutrikimų ar priklausomybių;
• Jei šeimoje, giminėje yra pasikartojančių problemų;
• Jei jaučiatės „įstrigę“, nerandate išeities iš sudėtingos situacijos, negalite apsispręsti, pasirinkti, kamuoja nuolatinė baimė, nerimas, išsekimas ir pan.;
• Esant kūrybiniams blokams; 
• Problemoms su pinigais. 

Vakaro kaina - 17 eurų. Galima dalyvauti viename arba abiejuose vakaruose. 
Būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861512763

Privačios šeimos konsteliacijų sesijos

Privačios šeimos konsteliacijos sesijos vyksta labai panašiai kaip ir grupinės, tik vietoj žmonių yra naudojami objektai, kurie pristato šeimos konsteliaciją. Poveikis yra toks pat stiprus, kaip ir grupinio užsiėmimo. Tačiau privačios konsteliacijos yra skirtos tiems, kas nori daugiau privatumo, nori tam skirti daugiau dėmesio ir susitikti su savo problemomis akis į akį. Taip pat tiems žmonėms, kurie turi mažai laisvo laiko ir negali atvykti į grupinius užsiėmimus. 

Privačios šeimos konsteliacijos bus atliekamos liepos 19-20 d. Laikas derinimas. Kaina 100 eurų. 

Privačios traumų gydymo sesijos

Traumų gydymas yra labai stiprus metodas, pašalinantis įvairių traumų ir chroniško streso simptomus. Šis metodas sušvelnina kūno savisaugos instinktą ir pašalina sutrikdytą išgyvenimo energiją užsilikusią kūne, tokiu būdu, surandant pirminę ir esminę traumos priežastį. Metodas atliekamas švelniai didinant skausmingų kūno pojūčio toleravimą ir užspaustų emocijų išjautimą. 
Traumų gydymo metodas nereikalauja žmogaus iš naujo papasakoti ar išgyventi traumuojantį įvykį, bet siūlo galimybę jį priimti, užbaigti ir išspręsti. Žmonės, kurie yra įkalinti nerimo, pykčio jausmuose, pagaliau gali atsipalaiduoti ir jausti vis didėjantį ramybės ir saugumo jausmą. Sergantys depresija savo beviltiškumo jausmą ir sustingimą, transformuoja į jėgą, pasitikėjimą savimi ir meistriškumą. Somatinės traumos transformuojamos į sveikas kūno patirtis, neigiančias baimes ir bejėgiškumą. Tai perkrauna nervų sistemą, atkuria vidinį balansą, padidina kūno gebėjimą atsilaikyti prieš stresą, atsiranda daugiau energijos, gyvybingumo ir gebėjimas aktyviai įsitraukti į gyvenimą.

Privačios traumų gydymo sesijos vyks liepos 19-20 d. Laikas derinamas. Sesijos kaina - 100 eurų. 

Abhika (Liza Martin) pastaruosius 20 metų paskyrė mokymuisi iš nuostabiausių ir neįtikėtinų mokytojų iš viso pasaulio. Visa tai, ką patyrė ir išmoko iš jų, naudoja savo darbe su žmonėmis, kad galėtų kuo tiksliau užčiuopti esamą problemą ir padėti jiems ją išspręsti. 
Abhika yra baigusi:
- Šeimos konsteliacijų mokymus pas S. Libermeister; 
- Traumų gydymo ir Geštalto institutus; 
- Tantros mokymus pas Homa ir Mukto Brazilijoje; 
- Vilhemo Reicho kvėpavimo terapiją pas Aneesha Dillon;
- Ito Termijos mokymus pas japonų meistrą Kohroghi-san;
- Trieų metų Shiatsu mokymus Italijoje. 
Daugiau apie Liza Martin galite pasiskaityti www.lizamartin.it

Tiek į konsteliacijų vakarus, tiek į privačias sesija būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861512763





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas