Būsimi seminarai




Naujienos


2017 02 5 11:00 - 18:00

TANTRINĖ MOTERIS: KŪNAS IR JAUSMINGUMAS. Tantros seminaras moterims Klaipėdoje

Seksualumas – tai gyvenimiška, kūrybinė, šventa energija. Pažinti šią energiją visose plotmėse – TAI PAŽINTI PILNATVĖS JAUSMĄ. 
Šiuo metu daug kalbama, rašoma apie moteriškumą. Tai yra gražu ir džiugina širdį. Tai parodo, kad moterys yra pasiruošusios žengti žingsnį į savęs pažinimą.
Tačiau apie seksualumą yra kalbama arba puse lūpų, arba jis parodomas kaip prekinė išraiškos forma.
Kai kurios moterys vengia apie tai kalbėti, o kai kurios sako, jog „seksas tik vyrams svarbus, o aš galiu gyventi ir be jo“, „atliksiu tai kaip pareigą, nes žmona turi tai daryti“, „galbūt jis bus man geresnis ir neis pas kitas“.
Tantroje seksualumas vaidina svarbų vaidmenį. Seksualinė energija – tai ta pati intymumo, meilės, kūrybiškumo, galios bei dvasingumo energija, tik pasireiškianti kitokia išraiška.

SEMINARO METU TYRINĖSIME:
- Meilė sau ir savo kūnui;
- Moteriškas ir vyriškas seksualumas; 
- Iš kur kyla moters orgazmas?
- Seksualumo įtaka moters sveikatai;
- Trys žingsniai į moterišką orgazmą;
- Partnerių suderinamumas;
- Seksualumas ir dvasingumas.

Seminaro vieta:
Jogos Centras

Šaulių 19,
Klaipėda LT-92233

Susitikimo aplinka laisva ir moteriška.

Seminarą veda Danutė Vilionytė (Prem Sarani) - meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 17 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 12 metų veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Turkijoje, Bulgarijoje, Ispanijoj, Anglijoje ir JAV.

Seminaro kaina 60 eur. Atejus su drauge kaina 55 eur kiekvienai.

Dalyvių skaičius ribotas, todėl prašome registruotis iš anksto ir rezervuoti sau vietą el.paštu: info@meileskelias.lt





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas