Būsimi seminarai




Naujienos


2017 02 4 11:00 - 2017 02 05 18:00

ATSIVĖRIMAS INTYMUMUI: Tantros savaitgalis su Sarani

Intymumo nori kiekvienas. Visi jo aistringai trokšta. Mes norime, kad kitas žmogus mums būtų artimas, kad nusimestų savo apsaugas, taptų pažeidžiamas ir atvertų širdį. Kita vertus, intymumo visi bijo. Norime suartėti su žmogumi, tačiau savo apsaugų nenusimetame. Todėl tarp draugų, tarp mylimųjų kyla konfliktai, kurių priežastis – nė vienas nenori atsisakyti saugumo, nė vienas nenori visiškai išsirengti ir būti iki galo nuoširdus – o intymumo reikia abiem.

- Ošo


Šiame seminare paieškosime atsakymų į daugeliui svarbius klausimus: 

- Kodėl jaučiamės vieniši, net būdami ryšyje su kitais žmonėmis? - - Kas yra tikrasis intymumas? 
- Kas neleidžia mums atsiverti kitam žmogui ir ką prarandame, taip save apribodami? 
- Kur slypi mūsų baimių, nepasitikėjimo šaknys ir kaip išgydyti savo sielą, kad ji galėtų vis labiau ir labiau skleistis, augti, būti savimi?

Mes patys dažnai nežinome, ko norime, nežinome, ką jaučiame, ir reikalaujame, kad kitas patenkintų mūsų poreikius, suteiktų mums laimę.

ŠIAME SEMINARE ATLIKSIME PRAKTIKAS, PADĖSIANČIAS SUPRASTI, KAS TRUKDO ATRASTI RYŠĮ, INTYMUMĄ - VISŲ PIRMA SU SAVIMI. TYRINĖSIME, KAS YRA MEILĖ SAU IR KAIP "ĮSIMYLĖTI SAVE". Tik įsimylėję save galime žengti į pasaulį su pasitikėjimu bei meile sau.

Meditacijų bei įvairių technikų padedami mokysimės kurti meilės erdvę savyje bei savo kasdieninėje aplinkoje, su draugais, mylimuoju, su savo šeimos nariais.

Seminaro tikslas – atrasti, kaip senosios Tantros išmintį panaudoti kasdienybėje bei atrasti džiaugsmą mažuose dalykuose.

Seminaro metu:
- Atliksime kvėpavimo pratimus, padėsiančius atsikratyti blokų, esančių širdies meridianuose, kad meilės energija galėtų tekėti laisvai ir nevaržomai;
- Mokysimės sąmoningo bendravimo;
- Mokysimės emocines išraiškos;
- Išmoksime čakrų masažo, padėsiančio subalansuoti emocinį, fizinį bei dvasinį lygmenis;
- Naudosime tantrines meditacijas, kurios padės pajausti save dabarties akimirkoje, kurioje meilė, intymumas bei savęs pajautimas pasaulyje yra tiesiog natūrali būsena.
Šie pratimai bei meditacijos padės rasti intymumą su savimi bei kitais, atsiverti meilei, džiaugsmui ir gyvenimo tėkmei.

Seminarą veda Danutė Vilionytė (Sarani) – meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias" įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 10 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą" Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 5 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje "Žirnaja", Ukmergės raj. 
Kaina 160 EUR (apgyvedinimas ir maitinimas įskaičiuoti). 

Būtina išankstinė registracija el.paštu: info@meileskelias.lt
Pasiteiravimui tel. +370 615 11030 (Dovile)





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas