Būsimi seminarai




Naujienos


2016 12 1 18:00 - 21:00

GYDANTIS PRISILIETIMAS: masažo seminaras su Veet Mano (JAV)

Šis seminaras skirtas tiems, kurie nori atrasti gydančio prisilietimo stebuklą. Tam reikia bent kelių dalykų.

Pirmoji (ir labai svarbi!) prisilietimų meistro paslaptis – kaip liečiant perteikti gydančią energiją, širdies energiją ir gilaus atsipalaidavimo energiją. Tad pirmasis žingsnis – padėti kiekvienam atrasti šią mumyse slypinčią savybę. Taip pat pašalinsime esamus blokus ar užsistovėjusią energiją, stabdančią mūsų meilės tėkmę.

Antrasis žingsnis – liesti kito žmogaus kūną atsipalaidavus, kad prisilietimu perteiktume pasitikėjimą ir mėgavimąsi. Kai žmogus jaučia iš jūsų prisilietimo sklindantį pasitikėjimą, meilę ir atsipalaidavimą, viskas jau eina tinkama linkme.  Sukurti šį jausmą – nuostabu ir labai reikalinga jūsų mokymuisi ir praktikai.

Trečiasis žingsnis – tai specifiniai įgūdžiai ir technikos, reikalingos skirtingų kūno dalių problemoms spręsti.

Šiuose mokymuose tos esminės sritys yra: 

1. Kaklo problemos ir galvos skausmai. Svarbi to dalis – sugebėti laisviau pasukti galvą aukštyn ir žemyn, kairėn ir dešinėn ir į šonus, taip, kad galėtume priliesti ausį prie peties. Tad prieš problemų sprendimą ir kaklo skausmo gydymą, mokiniai pirmiausia mokomi kaip testuoti judesius ir pajausti skausmo ir nelankstumo lygius. Darbo metu ir darbo pabaigoje bus daromi progreso patikrinimai. Galutinis rezultatas bus pataisyti kakle esančias problemas, kurios ir sukelia galvos skausmus, ir suteikti daug daugiau judėjimo laisvės, ir laisvumo jausmą. Dalis technikų, kurias naudosime bus: atpalaiduojančio masažo, techninio masažo, esminių kūno taškų spaudimo ir integruotojo tempimo technikos.

2. Taip pat kaip ir su kaklu, viršutiniai nugaros daliai taip pat atliekami testai tam, kad būtų judesio, kvėpavimo laisvė, ir laisvė kvėpuoti giliai be skausmo ir apribojimo. Taip pat yra specialių masažo technikų ir tempimų, kurie padeda šiai labai svarbiai sričiai, esančiai už mūsų širdies.

3. Apatinė nugaros dalis – tai zona, kuri, kai pažeista, stipriai riboja visą likusį žmogaus gyvenimą. Dėl šios zonos trapumo, žmonėms patyrusiems žalą čia, sukūriau specialias technikas, kurios, kartu su daug tradicinių technikų labai padeda pastatyti žmogų ant kojų ir pataisyti jo savijautą labai greitai. Tai – zona, kurioje žmonės gali turėti ir visai nedidelių problemų ir be galo stiprių, kurios, jei nepataisytos tinkamu gydymu, dažnai priverčia žmones darytis operaciją, kuri iš tiesų būtų visai nereikalinga, jei žmogus tik padirbtų su kažkuo, kas gerai išmano įgūdžius, kurių mokome šiame kurse. Padėję kitiems susigrąžinti judesio laisvę ir panaikinti skausmus gausite daug džiaugsmo.

4. Stuburo iškrypimas. Ši problema gali būti arba siauresnė arba platesnė. Yra svarbu žinoti, kad daug stuburo iškrypimo problemų gali būti visiškai ištaisytos, ir, kad netgi stipriai išsivystęs stuburo iškrypimas gali labai stipriai pagyti tiek, kad netgi visai nebetrukdys. Esu išvystęs daug nuostabių technikų, kurios padės išgydyti iškrypusius stuburus. O jūs galėsite jų išmokti.

Seminaras vyks  Vilniuje (Smolensko 10d-10).

Seminaro kaina - 50 eurų.

Būtina registruotis iš anksto!

Informacija ir registracija:
Tel. +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt 





« 2024 balandžio mėn »
PATKPŠS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Ošo Dzen Taro
Norėdami atversti, paspauskite.

Plačiau apie kortas