Seminarų grafikas


2016 05 9 18:00

Japonų veido masažo pristatymo vakaras su Vipal R. Cohen

Japonų imperatoriškasis veido masažas – galingas, švelnus veidą atjauninantis gydymas. Tai sudėtingas tradicinės Rytų Azijos medicinos sampratos ir japonų veido masažo technikų derinys. Jis padeda atpalaiduoti ir pašalinti veido, galvos ir kaklo raumenų įtampą ir stresą. Masažas padeda atjauninti ir atkurti veido odą ir gilesnius audinius, užkirsti kelią senėjimui bei sumažinti jo įtaką. Greitais, smūginiais, ritmiškais prisilietimais yra stimuliuojama nervų sistema, atkuriama kraujo ir limfos apykaita, raumenys sutvirtinami ir tonizuojami, o veidą pasiekianti energijos srovė subalansuojama ir sustiprinama.

Japonų imperatoriško veido masažo techniką ir jo subtilybes pristatys Vipal R. Cohen, meistras daugiau nei 20 metų dirba kūno terapeutu. Jis turi psichologijos bakalauro laipsnį, kurį įgijo Merilando universitete, JAV. Šiuolaikinės psichologijos mokslas negalėjo atsakyti į visus kylančius klausimus todėl jį patraukė alternatyvios savęs tobulinimo ir vidinės transformacijos terapijos metodai.
Nuo 1986 iki 2001 metų jis rengė individualius kūno lavinimo seansus JAV, Meksikoje, Kanadoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir tarptautiniame meditacijos centre Punoje, Indijoje. Šiuo laikotarpiu jis taip pat įgijo sportinio masažo srities ir raumenų neuroterapijos žinių. Nuo 2002 metų jis veda Japoniško veido masažo mokymus visame pasaulyje, Ispanijoje, Izraelyje, JAV, Turkijoje. Lietuvoje Vipal R. Cohen viešės jau 10 kartą.

https://www.youtube.com/watch?v=w9-lpP_5wG8


Seminaro kaina: 15 Еur
Informacija ir registracija:
Tel. +370 699 63090 (Ieva), +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt