Seminarų grafikas


2016 05 5 18:30 - 2016 05 11 20:00

Unikalus "Emocijų išlaisvinimo" masažas: pristatymo vakaras ir asmeniniai seansai (Vishwas, Danija)

Jūsų visų prašymu, antrą kartą Lietuvoje lankysis ypatingas "Emocijų išlaisvinimo" masažo meistras iš Danijos, Vishwas.
Jis yra sanjasinas nuo 1995-ųjų metų, su kūnu dirba jau 25 metus Europoje ir Indijoje. Vishwas mokėsi įvairių masažo technikų bei metodų. Tai ir klasikinis masažas, ir Mauri, Havajų masažai ir Tantra. Jį visad domino galimybė rasti savo kelią, darbui su kūnu panaudojant visas įgytas žinias. Taip jis sukūrė savitą unikalų metodą, gimusį iš patirties dirbant su žmonėmis.

Šį kartą Vishwas pristatys Havajų masažą, kuris yra jo darbo pagrindas.
Vakarų pasauliui Havajų masažas tapo žinomu aštuntojo dešimtmečio gale, kai jis tapo populiarus ir vakaruose. Iki tol jis buvo saugomas Havajų kultūroje ir buvo naudojamas įvairių iniciacijų metu. Pagrindinė filosofija, kuria remiasi Havajų masažas, yra: „Pasaulis yra toks, koks tiki, kad jis yra“. Tradiciškai į masažą įeina ritualai, palaikantys stiprius kūno išlaisvinimo ar malonumo procesus. Pagrindiniai masažo įrankiai – muzika, šokis, aliejus, šiluma ir šamaniškas požiūris – padeda sukurti pasitikėjimo ir atsipalaidavimo kupiną atmosferą, kurioje klientas gali viską paleisti.
Kitaip tariant, Vishwo darbas gali būti pavadintas „Emocijų išlaisvinimo masažu“. Skirtumas tarp klasikinio ir emocijų išlaisvinimo masažo yra tas, kad klasikinio masažo metu tiek klientas, tiek masažuotojas žino, kaip vyks procesas, jiems pažįstamas tiek procesas, tiek jo padariniai, tuo tarpu emocijų išlaisvinimo masaže tiek klientas, tiek masažuotojas dirba su nežinomybe, abu gali dirbti tik tiek, kiek yra pasiruošęs klientas. Jie nežino, kur juos nuneš procesas šį kartą, kiekvienas kartas – tai nauja kelionė, sukuriama kliento, kurį saugo ir prižiūri kūno terapeutas.
Jei jums po gimimo nutiko kažkas traumuojančio ir su tuo nebuvo tinkamai susitvarkyta tuo metu, atsiminimai apie tai vis dar gyvena jūsų kūne, nervų sistemoje, raumenyse, sąnariuose. Jie gali gyvuoti bet kur jūsų kūne, jį iškreipdami, ar sukelti sumaištį netikėčiausiais būdais ir momentais. Emocijų išlaisvinimo masažo metu klientas gauna galimybę išlaisvinti šias traumines patirtis, padedamas jį palaikančio ir vedančio terapeuto.
Mūsų kūnai yra taip „įkalinti“ visuomenės, kad beveik nėra tokių vietų, kur galėtume, naudodamiesi savo kūnu, išlaisvinti jo istoriją, jo praeitį ir taip atgyti. Jei turėdami tinkamą erdvę ir palaikymą išlaisviname tuos atsiminimus, mes gauname galimybę tapti laimingesni, gyvybingesni ir žaismingesni, pajusti savo vietą pasaulyje, gyventi čia ir dabar.
Jei esate profesionalas, ieškantis įkvėpimo, ar tiesiog žmogus, norintis pagilinti savo kūno patirtis, kviečiame į asmeninius seansus arba į šio metodo pristatymo vakarą, kur sužinosite daugiau.

Pristatymo vakaras - gegužės  5 d., 18:30 val.

Kaina: 15 Eur

Asmeninis seansas: 130 Eur

Laukiame jūsų Vilniuje, Smolensko 10d-10.

Informacija ir registracija:
Tel. +370 699 63090 (Ieva), +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt