Seminarų grafikas


2016 03 11 11:00 - 2016 03 13 18:00

VIGYAN BHAIRAV TANTRA: Tantros seminaras su Mahasatvaa Sarita

„Vigyan Bhairav Tantra“ metodai yra galingas būdas pasinerti į vidinę ekstazę ir nušvitimą. Taip mes atrandame sąjungą tarp kūno ir sielos, taip išsiskiria mūsų vidinės būties nektaras, atskleisdamas savo beribes galimybes. Šimtas dvylika „Vigyan Bhairav Tantra“ sutrų yra pateikiamos kaip meilės pokalbis tarp Šivos ir Paravati, tai yra gyvas perdavimas, gyvas tiltas tarp senovės Tantros ir šiuolaikinio pasaulio ieškotojų.

Savaitgalio metu susipažinsime su keletu iš šių metodų, mokydamiesi jų patyrimų: naudodami šokį, dalinimąsi, emocijų išlaisvinimą, masažą, meditaciją, ritualus.

Daugiabriaunės gyvybinės energijos sukūrimas, išgryninimas ir transformacija šios grupės metu kviečia pajusti orgazmiškai sąmoningą savo jausmingąją esybę. Per šį trumpą laiką jūs galėsite sukurti nuolatinį ekstazės pripildytą ryšį tarp savo kūno ir sielos, materijos ir dvasios. Tyrinėti šiuos galingus transformacinius Tantros metodus Vakarų pasaulyje – itin retai pasitaikanti galimybė. Sarita kasmet rengia „Vigyan Bhairav Tantra“  9 dienų seminarus Indijoje, tad dalyvauti tokiame savaitgalio trukmės seminare Lietuvoje – neįtikėtinai ypatinga proga.

Mahasatvaa Ma Ananda Sarita susipažino su Ošo 1973 metais Indijoje ir jo bendruomenėje gyveno 26 metus, per kuriuos asmeniškai šio Mokytojo buvo mokoma meditacijos ir Tantros paslapčių. Tantros ir holistinio gydymo pati ji moko nuo 1990 metų.

Sarita yra dviejų knygų apie Tantrą, išleistų daugybe kalbų, autorė. Kartu su savo komanda ji rengia įvairaus pobūdžio seminarus bei mokymus, pvz., Įgalintos Moters kursai, septynių lygmenų mokymai poroms, Tantros Mokytojų mokymai, Tantros Meditacijos stovyklos (kurių metu dirbama su visais 112 „Vigyan Bhairav Tantra“ metodais), bei Mistinio Tantros Masažo mokymai.

Seminaras skirtas tiek pavieniams, tiek poroms, norintiems prisiliesti prie pačių giliausių Tantros šaknų ir išbandyti 5000 metų senumo Vigyan Bhairav Tantra knygoje surinktas klasikines tantrines meditacijas. 

Seminaras vyks sodyboje Ukmergės raj.

Informacija ir registracija:

Tel. +370-615 12763 (Danutė/Sarani)

info@meileskelias.lt