Seminarų grafikas


2015 11 20 11:00 - 2015 11 22 18:00

PAMILTI SAVE (su Sambhavo)

Jeigu nesiseka, ar nepavyksta įgyvendinti sau išsikeltų užduočių, žmonės dažnai kaltina savo praeitį, savo tėvus, gyvenimą ar Dievą. Skiriame daug energijos tam, kad priprastumėme prie esamos situacijos, net nesuvokdami savo potencialo ir kiek daug galėtumėme nuveikti.

Meilė sau yra pirmas žingsnis pasikeitimo link. Susikurdami aiškią ateities viziją, galime lengviau susidoroti su klaidingais įsitikinimais apie save, pavyzdžiui su abejonėmis, ar esame verti sėkmės, ar turime teisę būti mylimi. Visų pasikeitimų šaltinis – meilė sau ir atleidimas dėl praeities klaidų.

Meilė sau neištinka netikėtai ir nelauktai. Turime ją atrasti ir puoselėti. Mes esame galingi, sugebame džiaugtis, pasiekti sėkmę, patirti kančią ar skausmą. Be to, mes turime teisę rinktis, o tai yra ir didžiulė atsakomybė, ir didžiulė galimybė veikti.

Mylėti save – tai pripažinti sau, kad nuolat keičiatės bei augate, tampate stipresne ir labiau mylinčia būtybe.

Seminaro tikslai:

  • Atrasti pasąmonėje glūdinčius neigiamus įsitikinimus ir iš jų išsivaduoti;
  • Pamatyti naujai atsivėrusias galimybes, vidinės jėgos ir žinojimo šaltinį;
  • Išmokti labiau pasitikėti savimi ir kitais;
  • Atrasti daugiau meilės, kūrybingumo, vidinės laisvės;
  • Pagerinti tarpusavio santykius, suteikti jiems daugiau artumo, šilumos.
Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje prie Molėtų.
Norintiems dalyvauti būtina registruotis iš anksto. 
 

Prem Sambhavo pristato seminarą:

 

Informacija ir registracija:

Tel. +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt 

 

Atsiliepimai apie Sambhavo seminarus

Nuostabiai praleidau laiką šį savaitgalį! Aš tiesiog dievinu darbą grupėje ir buvimą suvokimo energijoje. Taip pat ir buvimą tavo energijoje! Aš tokia entuziatinga, po seanso kasdien atlieku dinaminę meditaciją, mano kūnas tiesiog nori šokti ir švęsti! Ačiū už paramą.  
Kokila

***

Mielas Sambhavo,

Turiu pasakyti, kad meilės sau savaitgalis man leido atrasti naują suvokimą, o mano gyvenimas pasisuko labai teigiama linkme. Jaučiuosi laimingas ir matau laimingesnius žmones aplink save.
Pablo

***

Mielas Sambhavo,

Šią savaitę įvyko tiek dalykų. Jau kelias naktis pabundu suprasdama šį tą naujo apie save, atrodo, kad tai ateina tiesiog kažkur iš visatos...
Nepamirštu žodžių, kuriuos man pasakei: ,,Pasaulis tavęs laukia“. Manau, kad šie žodžiai, kartu su mano pastangomis padeda man atrasti savo vietą, jaučiuosi daug geriau ir stabiliau savyje.
Brenda

***

Mielas Sambhavo,

Kursai buvo puiki gydymo terapija, atverianti akis. Jie buvo labai naudingi, išmokau dalykų, kuriuos naudoju gyvenime bei darbe, dabar sutinku daug nuostabių žmonių. Ačiū dar kartą už nuostabų seansą ir geraširdiškumą.
Carla

***

Mielas Sambhavo,

Jau beveik tris savaites esu Berlyne ir gyvenimas čia labai nervingas ir chaotiškas, tačiau širdyje vis dar jaučiu mūsų grupės energiją, o ypač prisimenu tavo žodžius: ,,Nesi elgeta, esi karalius“. Mano energija pasikeitė, tapo stipri ir rami. Tavo žodžių apie apkabinimus ir mano rankas niekada nepamiršiu.
Patirtis grupėje, buvimas užmerktomis akimis, žiūrėjimas į kitus žmones man padėjo atrasti harmoniją, būti su savimi ir aplinkiniais.
Taip pat supratau, kad mano liūdna kaukė slepia linksmą veidą, kad vaikystėje išmokau taip išvengti agresijos. Man daugiau nebereikia nuo nieko slapstytis, galiu gyventi savo gyvenimą kaip karalius.
Nuoširdžiai,
Shiva

***

Mielas Sambhavo,
Tai buvo nuostabūs kursai ir ateityje norėčiau toliau juose dalyvauti.
Nuoširdžiai,
Jay

***

Mielas Sambhavo,

Tai buvo pilnavertiška patirtis – tiek mano kūnui, tiek sielai. Kad apibūdinčiau, kaip jaučiasi kūnas, turiu apibūdinti protą: švelnus, harmoningas, ramus, turintis humorą jausmą, seksualus, užjaučiantis, energingas, aistringas, tolerantiškas, charizmatiškas, mylintis.
Seminare išmokau save pajausti iš vidaus, pajutau visą save.
Noriu padėkoti už viską, už jūsų pastangas ir darbą.
Osnat

***

Mielas Sambhavo,

Džiaugiuosi susipažinęs su jumis.
Pajutau, kad galėtume būti tikrais draugais. Esate mano tipo žmogus: sąžiningas, atviras, nuoširdus, mylintis gyvenimą.
Būtent dėl to man taip patiko seminaras, džiaugiausi kiekviena jo minute.
Yossi

***

Mielas Sambhavo,
Rašau praėjus keturioms dienoms nuo meilės sau seminaro.
Noriu pasakyti, kokia puiki ir džiuginanti buvo ši patirtis.
Vis prisimenu tuos nuostabius jausmus, gimusius manyje sesijos metu. Jaučiu, kaip šie jausmai įsigeria į mane, kaip tampa vis svarbesni, bėgant dienoms.
Seminare buvau kartu su savo vyru, manau, kad tai buvo labai svarbu mūsų santykiams, mus dar labiau sujungė, išmokė suprasti vienas kitą be žodžių, pasiekti naują intymumo lygmenį.

***

Sambhavo,
Buvote toks atsidavęs grupės darbui, dirbote su mumis taip energingai, buvote kupinas meilės ir kantrybės.
Buvote kupinas aistros, patirties bei palaikymo.
Tikiuosi greitai jus vėl sutikti,
Hadar