Seminarų grafikas


2015 09 27 12:00 - 18:00

LIETIMO ALCHEMIJA su Adi

Pasauliui reikalingas masažas, nes išnyko meilė. Kadaise pakako tiesiog mylimų žmonių prisilietimo. Mama liesdavo kūdikį, žaisdavo su jo kūnu – ir tai buvo masažas. Vyras liesdavo savo moters kūną – ir tai buvo masažas; to buvo pakankamai, daugiau nei pakankamai. Tai buvo gilus atsipalaidavimas ir meilės dalis. Bet tai dingo iš pasaulio. Pamažu mes pamiršom, kur liesti, kaip liesti, koks gilus gali būti prisilietimas. Faktiškai prisilietimas yra viena iš labiausiai pamirštų kalbų.

Ošo 

Mums, šiuolaikiniams žmonėms, be galo trūksta prisilietimo. To, kas, regis, turėtų būti  gaunama lengvai ir paprastai – ir visgi, daugybė žmonių eina pas masažuotojus ar į pirtį ieškodami ne masažo, fizinio sušildymo ar terapijos, bet paprasto žmogiško prisilietimo, paglostymo. Ieškodami to, ką vadiname „geromis rankomis“. To, ką sunku apibrėžti, įvardinti ir kas visai ne būtinai priklauso nuo to, kuris liečia, titulų, diplomų ar kvalifikacijos. Tiesiog – kartais prisilietime atsiveria stebuklas. Ir tam nereikia jokių magiškų galių – tai natūralus kiekvieno gebėjimas, duotas mums iš prigimties. Tereikia priminti tai, kas pamiršta...

Šiame seminare mokysimės vėl atrasti prisilietimą, juo dalintis su kitais, pajusti savo kūną ir savo rankose slypinčią galią. Darysime tai paprastai ir žaismingai, naudodami judesį, kvėpavimą, meditaciją, susipažinsime su paprastais, bet veiksmingais lietimo principais bei būdais, kuriuos nesunkiai galėsite pritaikyti savo kasdieniame gyvenime, pradžiuginti savo artimuosius, mylimuosius. 

Seminaras vyks Vilniuje, Smolensko 10d-10.

Būtina registruotis iš anksto!

Registracija ir informacija:
Tel. 8-689-56969 (Adi),
El.paštas - birute@laumiupirtis.lt