Seminarų grafikas


2015 06 13 11:00 - 18:00

ŠIUOLAIKINĖ DEIVĖ I - moterų Tantros seminaras Vilniuje

Jūsų pageidavimu, renkama dar viena grupė norinčių sužinoti didžiausias šiuolaikinės deivės paslaptis!

Šiuolaikinės deivės ir moteriškumo PASLAPTYS – kaip pamilti pačią save ir žavėti vyrus!

Eini į daug daug pasimatymų…, tačiau vis tiek nerandi žmogaus, su kuriuo tau būtų gera?..

Esi santykiuose, tiek daug dėl jo darai, tačiau jis vis tiek to nepastebi ir nevertina?

 Vienos moterys kolekcionuoja grožio receptus, kitos - maisto patiekalų… O MES  - SENOVĖS TANTROS PASLAPTIS, sujungiame jas su šiuolaikine psichologija ir mokome, kaip žavėti vyrus, bei pamilti save!..

Seminaro metu rasi atsakymus į klausimus:

  • Kodėl vienoms moterims vyrai dovanoja dovanas, dėmesį ir meilę, o kitų visiškai nepastebi?
  • Kodėl vienų moterų geidžia ir trokšta su jomis būti, o nuo kitų bėga?
  • Kodėl tiek daug darydama dėl kitų, lieki neįvertinta, nepamatyta ir nesuprasta?
  • Kokias esmines klaidas dauguma moterų daro, to net nesuvokdamos, taip mažindamos vyro susidomėjimą ir griaudamos sukurtą ryšį?

TAI YRA NE TIK TEORINIS, BET IR PRAKTINIS SEMINARAS, KURIAME SUSIPAŽINSITE SU SAVIMI, SAVO MOTERIŠKUMU, ATRASITE SAVO DAROMAS KLAIDAS SANTYKIUOSE BEI PUIKIAI PRALEISITE LAIKĄ SĄMONINGŲ MOTERŲ KOMPANIJOJE...

Seminarą veda Prem Sarani.  

Apie moteriškumą

Apie moterų Tantrą

 

Informacija ir registracija:
Tel.: +370-615 12763 (Danutė/Sarani),
El. paštas - info@meileskelias.lt 

Seminaro dalyvių atsiliepimai:

…Visą laiką buvau stipri moteris ir tuo didžiavausi, bet… Per seminarą supratau, kad iš tiesų tiesiog bijojau būti moterimi. Bijojau pasirodyti silpna. Man pradėjus elgtis kaip moteriai, viskas pasikeitė. Atsivėrė visiškai naujos galimybės. Ačiū, kad parodėte man, nuo ko pradėti… (Violeta, 44 m.)

 ***

…Aš maniau, jog taip ir turi būti… Taip gyveno daugybė mano draugių. Jokio artumo, tik praktiška buities lavina ir laikas nuo laiko pasitaikantis seksas, kuris mūsų visai nesuartindavo. Nelabai ką turėdavome vienas kitam pasakyti. Jis kartais apsimesdavo, kad klausosi manęs, padalindamas savo dėmesį tarp TV ar dar kažko ir manęs... Kartais kiti vyrai man parodydavo dėmesį ir aš „pabusdavau“... Bet labai trumpam. Toliau tempdavau „Maximos“ maišus į viršų, be didelio džiaugsmo dariau valgyti, ploviau indus... Taip gyveno ir mano mama, tas mane ramino...

Bet dabar viskas pasikeitė 180 laipsnių kampu… Per seminarą aš suvokiau, kad esu verta kitokio gyvenimo. Ir dabar, su Jūsų pagalba, kuriu jį iš naujo… (Jurga, 30 m.)

 ***

...Bet vieną dieną, aš susipažinau su Danute Vilionyte... Dabar aš jau antri metai pabundu šalia vyro, kuris mane myli ir glosto, kuris mane stebina savo meile ir dėmesiu. Aš pirmą kartą juntu, ką reiškia turėti vyrą gyvenime. Danutė mane išmokė atsiskleisti, nebijoti būti savimi. Per seminarus aš įgijau žinių, kaip gyventi kitaip... Suradau savyje moterį... (Izabelė, 35 m.)

 ***

...Buvo mūsų trečias pasimatymas. Jis trumpam išėjo, o aš puoliau iš lovos ir sutvarkiau visus namus, išblizginau, ką tik galėjau. Širdyje tikėjausi, kad jis supras, jog kitos tokios nėra... Jis man daugiau nepaskambino, kaip ir daugybė kitų... Besiklausydama Danutės seminarų, aš supratau, kad vyrams reikia moters, dėl kurios JIE galėtų stengtis... O mano pastangos tokios nepatrauklios... Ačiū, kad atvėrėte akis. (Karina, 28 m.)

***

...Vos tik išeidavo į miestą, jis nužiūrėdavo kiekvieną moterį. Aš tyliai kentėdavau, bet vėliau vis tiek pradėdavau priekaištauti. Prieidavom iki labai negražių ginčų ir vos tik nurimdavom... Vėl viskas iš naujo. O dabar aš moku pasakyti savo vyrui, kad jaučiuosi liūdna, kai jis nužiūrinėja kitas... O sau nuolat kartoju, kad esu vienintelė ir išskirtinė. Negaliu sakyti, kad viskas dramatiškai pasikeitė, bet pajudėjome iš užburto rato...

Tik dabar supratau, kad verkdavau nenuoširdžiai, mėgindama sukelti kaltę jam arba gailestį sau. Jam nelikdavo nieko kito, kaip bėgti nuo mano priekaištų... Per moterų seminarą iškart supratau savo klaidą...

Kai grįžau, nusprendžiau iškart pritaikyti praktikoje tai, ko išmokau, ir išsakiau vyrui, ką jaučiu, tikėdamasi supratimo, o tada jis pasakė, kad jam visai neįdomu, ką aš jaučiu... ir... Dėkoju už naują pradžią.

Buvo labai „užknisę“ viskas. Norėjau skirtis, bet vis apie vaiką pagalvodavau... Kai perskaičiau apie seminarą, nusprendžiau pabandyti paskutinį kartą... Na, kaip gaila, kad nesuradau šių žinių anksčiau... VEIKIA… Tai tikrai veikia. (Nijolė, 42 m.)

 ***

Buvo labai įdomu. Niekada ne vėlu išmokti kažko naujo. Daugelyje situacijų pamačiau save... (Janina, 65 m.)