Seminarų grafikas


2015 04 24 18:00 - 2015 04 26 18:00

INTUICIJA: ŽINOJIMAS ANAPUS LOGIKOS (seminaras su Amarga ir Svabhavo)

Daugelis gyvenime esame susidūrę su situacijomis, kai atrodo, jog vien savo jėgomis ir pastangomis neįmanoma rasti išeities. Kai sakome: „Man reikia išmintingo žmogaus, Mokytojo, patarėjo“. Ir taip pat daugelis esame patyrę jausmą, kai pačią juodžiausią akimirką Tai ateina – kaip žinojimas, suvokimas, stiprybė,  kaip galingas šviesos srautas, kuris mus veda taip aiškiai, jog dingsta visos abejonės... Paprastai ta vidinė išmintis atsiveria spontaniškai. Tačiau ar norėtumėte išmokti šį šaltinį atverti sąmoningai – tada, kai jums to reikia?

Dažnai ši vidinė išmintis turi kitokius atsakymus ir požiūrį į gyvenimą nei racionalusis protas. Neretai ji gali bauginti ir tapti tikru iššūkiu, nes vidinė išmintis nesivadovauja argumentais. Tačiau tuo pat metu tai yra kelias, kupinas gyvybės ir atradimo jaudulio, vedantis į nežinomybę, į gyvenimo paslaptį ir magiją.

Gyvenimas labai paprastas, kol esame jauni. Mus neša galinga gyvybinės energijos srovė, o dėl rytojaus nesukame galvos. Viskas tiesiog nutinka savaime.

Vėliau suveši mūsų protas, mes prisikuriame planų, tikslų ir troškimų. O jeigu gyvenimas nesusiklosto taip, kaip tikimės, mes palūžtame, jaučiamės pasimetę ir nesaugūs, užpuola ligos.

Kiekviename iš mūsų slypi žinojimas – mūsų vidinė tiesa, kur mums eiti dabar.  Tačiau kartais mes nusisukame nuo  ir nenorime jo klausytis, nes esame pripratę pasikliauti išoriniais ženklais arba ieškome patarimo pas psichologą, astrologą ar draugus, pažįstamus, o ne tuo, ką sako mūsų vidus. 

Seminaro metu mokysimės  mes išmoksime įsiklausyti į savo intuiciją ir ja pasikliauti. Neretai net girdėdami jos tylų kuždėjimą, mes dvejojame, nežinodami, ar teisingai supratome.

Šioje kelionėje:

  • atversime savo kūną, kad jis taptų gyvas ir vibruojantis, 
  • leisimės į savosios vidinės išminties paiešką;
  • naudodami įvairius pratimus, praktikas bei meditacijas, mokysimės išgirsti, pajusti ir suprasti savo intuicijos patarimus;
  • mokysimės pasitikėti savo intuicija ir vidine išmintimi. 

Tai kelias, kuris padės mums pasijusti vientisiems, labiau integruotiems, tartum judėtume į išorę iš savo būties centro. 

Šis seminaras jums bus naudingas jei:

  • Esate kryžkelėje – profesinėje, emocinėje, santykių ar kitokioje, – kur jums sunku pasirinkti, rasti sprendimą;
  • Jaučiatės pavargę, išsekę, pasimetę, praradę gyvenimo džiaugsmą, motyvaciją ir tikslą;
  • Jaučiatės „susipykę“, praradę ryšį su savo kūnu, kamuoja įvairūs negalavimai, neaiškūs skausmai, simptomai be priežasties;
  • Desperatiškai stengiatės kabintis į kitus žmones, palaikyti santykius – bet vis tiek jaučiatės vieniši;
  • Kankina liūdesys, depresija, išgyvenate išsiskyrimą ar netektį;
  • Jaučiatės emociškai nestabilūs, nepasitikite savimi ir kitais;
  • Kamuoja įvairios priklausomybės, prisirišimai, norisi „pabėgti iš savo gyvenimo“;
  • Savo profesinėje veikloje ar asmeniniame gyvenime norite daugiau kūrybingumo, ieškote, kas padėtų atverti naujas idėjas, pamatyti pasaulį kitaip;
  • Norite išmokti intuicijos metodus naudoti darbe, kūryboje;
  • Ieškote erdvės, kurioje galėtumėte būti savimi, būti priimti tokie, kokie esate;
  • Ieškote savojo kelio, Esmės, sielos ir kūno jungties.

Seminaras vyks Vilniuje. Dalyvauti kviečiame visus – tiek jau turinčius meditacijų patirties, tiek naujokus.

Seminaras vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.

Būdami dvasiniame kelyje jau daugiau nei 30 metų, mes žinome, kad esame vedami aukštesnės jėgos ir kad klausyti jos - vienintelis būdas gyventi laimėje ir pilnatvėje.

Tai yra ta vieta, kur mes norime vesti jus - žingsnis po žingsnio, vis giliau ir giliau.

Amarga ir Svabhavo

Amarga ir Svabhavo - apie seminarą

Dėmesio! Balandžio 27-28 d. galima užsisakyti asmenines Amargos ir Svabhavo sesijas. Sesijos vyks Vilniuje. Registracija išankstinė.

Informacija ir registracija:
Tel. +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt