Seminarų grafikas


2015 02 14 11:00 - 18:00

TOBULĖK IR ŠVĘSK: Valentino diena kitaip su Anil (JAV) ir Sarani (Lietuva)

Jeigu dar nenusprendei, kur švęsti Valentino dieną, arba galvoji, „o kam ją švęsti išvis...“, kviečiame į unikalų seminarą-šventę kartu su dviem AUKŠČIAUSIO LYGIO SANTYKIŲ IR MEDITACIJŲ MOKYTOJAIS!

Valentino dieną vyks seminaras, kur senovės Tantros išmintis jungsis su šių dienų psichologijos žiniomis, atverdami TIKROSIOS MEILĖS IR HARMONINGŲ SANTYKIŲ PASLAPTIS, praktiškai pritaikomas šių dienų žmogui - tiek ieškančiam antrosios pusės, tiek esančiam poroje! O po to - linksmoji „Budos diskoteka“ su muzika, vaišėmis bei raudono vyno taure!

PAGALIAU į Lietuvą atvyksta Anil Chandwani - vieno didžiausių pasaulyje OSHO meditacijų centro“ (“The OSHO International Meditation Resort”) Indijoje vadovas, meditacijų mokytojas, sėkmingas verslininkas, į Amerikos korporacijas įnešęs meditacines praktikas ir sąmoningumo reikšmę!

Anil kartu su meditacijų centro „Meilės kelias“ įkūrėja, santykių eksperte ir Tantros mokytoja Danute Vilionyte (Sarani) Valentino dieną ves praktinį seminarą „TIKROSIOS MEILĖS IR HARMONINGŲ SANTYKIŲ PASLAPTYS“, po kurio vyks Valentino dienos šventė su muzika, vyno taure, bei staigmenomis ir siurprizais!

ŠVĘSK VALENTINO DIENĄ KITAIP! MES SUJUNGĖME ŠVENTĘ SU TOBULĖJIMU IR ATVĖRĖME GALIMYBĘ TAPTI TO DALIMI! 

Dalyvauti kviečiami tiek esantys poroje, tiek vieniši, o gal Laisvi ir Nepriklausomi! Šv. Valentino dieną mes siūlome investuoti į save ir savo santykius!

- Jeigu nori gauti naujus praktinius įrankius, kurie padės PAGERINTI SAVO DABARTINIUS SANTYKIUS, sustiprinti ryšį ir įnešti daugiau harmonijos bei tarpusavio supratimo...

- Jeigu nori Valentino dienos šventę nebesėdėti vienas, kai aplink visi porose IR TURĖTI GALIMYBĘ SUSIRASTI ANTRĄ PUSĘ...

- Jeigu nori sau ir savo porai sukurti daug vertingesnę staigmeną nei banali išvyka į kokį nors kurortą, SPA ar „Akropolyje“ nupirkta dovanėlė...

Seminaro metu išmoksi efektyvių ir stiprių  savęs pažinimo bei santykių harmonizavimo technikų, KOKIŲ DAR, MŪSŲ ŽINIOMIS, LIETUVOJE NEMOKĖ NIEKAS!

Informacja ir registracija internete - www.santykiaikitaip.lt

Informacija ir registracija:
Tel.: +370-615 12763 (Danutė/Sarani),
El. paštas - info@meileskelias.lt