Seminarų grafikas


2015 05 29 10:00 - 2015 05 31 18:00

TIKROJO SAVĘS PAŽADINIMAS (su Rupda ir Milan)

Seminarą veda Rupda ir Milan

„Tikrojo Savęs pažadinimas" yra seminaras žmonėms, norintiems iš tiesų atskleisti savo potencialą ir pajausti aistrą gyvenimui.
Tai yra intensyvus 3 dienų patyriminis procesas, suteikiantis jums erdvę kurioje galėsite:

  • Suprasti ir pajausti, ko iš tikrųjų norite;
  • Atrasti kryptį gyvenime, kuria norisi eiti;
  • Aiškiai pamatyti save iš šono, kur dabar esate;
  • Išgirsti savo širdies kvietimą kurti ir dalintis;
  • Suvokti, ko jums reikia, kad sukurtumėte ilgalaikį pokytį.

Padovanodami sau šį savaitgalį iš tiesų suteikiate dovaną vienam artimiausių žmonių – tai yra SAU. Jo metu atrasite tai, ko jums iš tiesų trūksta einant link pokyčių savo gyvenime ir ką taip sunku pastebėti kasdieninėje rutinoje.
GYVENAME TIK KARTĄ, PAVERSKIME KIEKVIENĄ DIENĄ ĮSTABIA!

Tikrojo Savęs pažadinimas yra trijų dienų patyriminis procesas, paremtas 20 metų tarptautine patirtimi. Seminaro tikslas yra padėti jums tapti tikresniems ir nuoširdesniems su savimi. Pajausti save, aplinką ir kitus žmones taip, kad patirtumėte džiaugsmą ir kurtumėte pasitikėjimą. Visi ilgimės autentiškumo ir meilės, svarbiausia pažadinti šį tyrą ilgesį savyje.
„Tikrojo Savęs pažadinimas" yra skirtas žmonėms, iš tiesų norintiems pokyčio savo gyvenime.
Patyriminio proceso metu, naudojant unikalias meditacijas bei pratimus, skatinamas švelnus ir sąžiningas savęs atvėrimas tam, kad susijungtume su savo autentiška savastimi. Šio seminaro metu pajausite aistrą atrasti savo tikrąjį potencialą, galias ir savivertę. Išmoksite gyventi atvira širdimi. Nuo meilės sau ir pasitikėjimo savimi prasideda gyvenimas, kuriame viskas yra įmanoma.
Kviečiame jus prisijungti prie šios pažadinančios patirties.

Registracija priimama jau dabar!


Rupda 
Rupda turi didelę darbo patirtį – nuo 1983 metų visame pasaulyje yra vedusi daugybę seminarų, renginių bei susitikimų. Ji gyveno Europoje, Indijoje, JAV bei Australijoje ir yra seminarų bei renginių organizavimo įmonės „Dieviškieji susitikimai“ vadovė. Rupda asistavo daugelyje seminarų, kuriuos vedė Turiya Hanover. O pastaruosius 14 metų ji buvo „Meilės kelio“ (Path of Love) komandoje.

„Nuo pat vaikystės aš augau sanjasinų bendruomenėje, sėdėjau kartu su Ošo iki jam paliekant savo kūną. Augdama šioje bendruomenėje, aš kaip vaikas turėjau retą galimybę dalyvauti daugybėje meditacijų ir seminarų, o sėdėti kartu su Ošo buvo toks ypatingas patyrimas, kad vėliau, po 36 metų, darbas su žmonėmis buvo natūralus žingsnis…”

Hipnozės meną Rupda studijavo pas Stephan Gilligan, „Gyvenimo meistriškumą“ – pas Tony Robbins, 12 metų praleido „Enegramų & Esmės“ mokymuose su Turiya Hanover. Ji yra NLP praktikė, studijavo tai pas John Grinder. NVC mokėsi pas Dorset Campbell-Ross, o „Darbo su žmonėmis mokymų“ sertifikatą įgijo pas Turiya & Rafia. Šiuo metu ji gilinasi Somatiniuose traumų patyrimų mokymus pas Peter Levine ir taip pat įgis S.I.A.F. konsultanto sertifikatą. Jos aistra yra suburti žmonės per meditaciją ir šventimą.

„Mes nesame žmogiškosios būtybės su dvasiniu patyrimu. Mes esame dvasinės būtybės, turinčios žmogiškąjį patyrimą“. 

Milan 

Milan gimė 1965 metais Vokietijoje, Frankfurte ir turi Verslo vadybos magistro laipsnį, kurį įgijo Sietlo universitete. Prieš pradėdamas terapinį darbą, jis dirbo verslo ir strategijų konsultantu pirmaujančiose Europos, JAV bei Izraelio tarptautinėse įmonėse, koordinuodamas organizacijų pokyčių procesus. 2005 m. Milan pasitraukė iš verslo srities, kad realizuotų savo aistrą dirbti su žmonėmis. Jis baigė įvairius terapinius mokymus Punos Multiuniversitete Indijoje, Ispanijoje ir Izraelyje. Milanas yra baigęs šeimos konsteliacijos, traumų gydymo terapijos, kvėpavimo ir bioenergetinio darbo bei pirminės terapijos mokymus. Jis rūpinasi savo paties asmeniniu augimu, nuolatos dalyvaudamas įvairiuose procesuose, skatinančiuose sąmoningumą ir jo kaip profesionalaus mokytojo darbą. Dirbdamas su atskirais žmonėmis, poromis, šeimomis ir grupėmis, jis sujungia kognityvųjį ir į kūną orientuotą terapininius požiūrius, taip pasiekdamas daugiau aiškumo ir pažadindamas meilę, kad būtų gyvenama pagal savo tiesą. Tam, kad žmonės galėtų atrasti ryšį ir auginti sąmoningumą, jis siekia sukurti saugią darbo atmosferą.

Informacija ir registracija:
Tel.: +370-615 12763 (Danutė/Sarani),
El. paštas - info@meileskelias.lt