Seminarų grafikas


2015 02 1 10:00 - 18:00

TANTRINĖ MOTERIS, šiuolaikinė Deivė – II

Norime pakviesti Tave toliau dirbti su savimi ir tapti moterimi, kuri yra žavi, gundanti, pasitikinti savimi, išskirtinė ir vienintelė...
Turbūt dabar jau pamatei, kad tai, ką išgirdai ir išmokai I-oje dalyje, veikia stebuklingai, bet mes taip skubame gyvenime ir tai, kas sena, taip giliai įsišakniję mumyse, kad netaikant praktikoje to, ko išmokome pirmoje dalyje, labai lengva viską pamiršti...
Bet kviečiame prisiminti tą jausmą ir vėl susitikti su ta žavia moterimi, kuri spindi, kviečia, žavi, vilioja ir tarsi magnetas traukia į save dėmesį, meilę ir vyrus...
Antroje dalyje mes įtvirtinsime anksčiau įgytas žinias, taikysime jas praktikoje tam, kad jos įsitvirtintų mumyse.
Vėl turėsi galimybę sutikti savyje, tą moterį, kuri „nelinksta į vyrą", kuri moka išreikšti savo jausmus, kuri moka valdyti savo emocijas, stovėseną, balso tembrą, kuri yra žaisminga, tikra ir kurią pažinęs vyras, negali jos pamiršti...
Atliksime ne tik praktikas, bet ir keliausime tolyn.... Į savo naują būseną ir savo moteriškumą, kursime ir žadinsime Tikrąją Save. Iš seminaro jau išeisime kitokios, išsinešdamos naują spindesį, naują vibraciją ir kitą suvokimą apie Save, bei savo galimybes.

Kalbėsime apie...

  • Kodėl lyginame save su kitomis moterimis? Ką tuo metu jaučiame, kaip tas jausmas veikia vyrus ir aplinką? Kalbėsime, ką galime padaryti su tuo pojūčiu.
  • Kodėl miršta vyro meilė moteriai? Kokie būdai yra susikalbėti su vyru, kaip jį įkvėpti, užuot reikalavus?
  • Kaip neprarasti savęs santykiuose, tenkinant vyro ir kitų aplinkinių poreikius? Kaip išlikti ta moterim, kuria traukia ir žavi?
  • Kaip teisingai reikšti savo emocijas, kad sulauktum vyro palaikymo ir supratimo, o ne nuolatinių komentarų ir patarimų?
  • Ką daryti su tomis nuotaikomis ir emocijomis, kurios užplūsta mus ir ardo mūsų darną, santykius ir iš lėto mus tolina vieną nuo kito?
  • Ką daryti su tuo vidiniu balsu, kuris verčia mus įtikti, dėti pastangas, stengtis, „lenktis į priekį", ką daryti su ta baime, kad mus paliks, kad nemylės...?

Jeigu pajutai, kad tai paliečia Tave, labai lauksime Tavo apsilankymo seminaro „TANTRINĖ MOTERIS, šiuolaikinė Deivė" II dalyje.
KAIP MANAI, ar gali skirti sau laiko, tapti moterimi, kuri nebijo susitikti su savo baimėmis, kuri nepraranda savęs šalia vyro ar ištikus emocinei audrai?
Ar gali skirti laiko sau ir padirbėti su savo vidine būsena, kuri, kaip žinai, pakeičia viską, kas vyksta išorėje?..

Kviečiame į II-ąją, seminaro „TANTRINĖ MOTERIS, šiuolaikinė Deivė" dalį , kuri vyks vasario 1 d.. Kaune, viešbutyje „Daniela".
Renkamės 10.30 val.
Renginio pradžia – 11 val.
Trukmė – 6 val.

Susitikimo aplinka laisva ir moteriška.
Į seminarą būtina registruotis iš anksto!
Dalyvių skaičius ribotas, todėl prašome registruotis iš anksto ir rezervuoti sau vietą.
Seminarą veda Danutė Vilionytė (Prem Sarani)

Informacija ir registracija:
Tel.: +370-615 12763 (Danutė/Sarani),
+37061022388 (Rūta)
El. paštas - info@meileskelias.lt 

Seminaro dalyvių atsiliepimai:

…Visą laiką buvau stipri moteris ir tuo didžiavausi, bet… Per seminarą supratau, kad iš tiesų tiesiog bijojau būti moterimi. Bijojau pasirodyti silpna. Man pradėjus elgtis kaip moteriai, viskas pasikeitė. Atsivėrė visiškai naujos galimybės. Ačiū, kad parodėte man, nuo ko pradėti… (Violeta, 44 m.)

 ***

…Aš maniau, jog taip ir turi būti… Taip gyveno daugybė mano draugių. Jokio artumo, tik praktiška buities lavina ir laikas nuo laiko pasitaikantis seksas, kuris mūsų visai nesuartindavo. Nelabai ką turėdavome vienas kitam pasakyti. Jis kartais apsimesdavo, kad klausosi manęs, padalindamas savo dėmesį tarp TV ar dar kažko ir manęs... Kartais kiti vyrai man parodydavo dėmesį ir aš „pabusdavau“... Bet labai trumpam. Toliau tempdavau „Maximos“ maišus į viršų, be didelio džiaugsmo dariau valgyti, ploviau indus... Taip gyveno ir mano mama, tas mane ramino...

Bet dabar viskas pasikeitė 180 laipsnių kampu… Per seminarą aš suvokiau, kad esu verta kitokio gyvenimo. Ir dabar, su Jūsų pagalba, kuriu jį iš naujo… (Jurga, 30 m.)

 ***

...Bet vieną dieną, aš susipažinau su Danute Vilionyte... Dabar aš jau antri metai pabundu šalia vyro, kuris mane myli ir glosto, kuris mane stebina savo meile ir dėmesiu. Aš pirmą kartą juntu, ką reiškia turėti vyrą gyvenime. Danutė mane išmokė atsiskleisti, nebijoti būti savimi. Per seminarus aš įgijau žinių, kaip gyventi kitaip... Suradau savyje moterį... (Izabelė, 35 m.)

 ***

...Buvo mūsų trečias pasimatymas. Jis trumpam išėjo, o aš puoliau iš lovos ir sutvarkiau visus namus, išblizginau, ką tik galėjau. Širdyje tikėjausi, kad jis supras, jog kitos tokios nėra... Jis man daugiau nepaskambino, kaip ir daugybė kitų... Besiklausydama Danutės seminarų, aš supratau, kad vyrams reikia moters, dėl kurios JIE galėtų stengtis... O mano pastangos tokios nepatrauklios... Ačiū, kad atvėrėte akis. (Karina, 28 m.)

***

...Vos tik išeidavo į miestą, jis nužiūrėdavo kiekvieną moterį. Aš tyliai kentėdavau, bet vėliau vis tiek pradėdavau priekaištauti. Prieidavom iki labai negražių ginčų ir vos tik nurimdavom... Vėl viskas iš naujo. O dabar aš moku pasakyti savo vyrui, kad jaučiuosi liūdna, kai jis nužiūrinėja kitas... O sau nuolat kartoju, kad esu vienintelė ir išskirtinė. Negaliu sakyti, kad viskas dramatiškai pasikeitė, bet pajudėjome iš užburto rato...

Tik dabar supratau, kad verkdavau nenuoširdžiai, mėgindama sukelti kaltę jam arba gailestį sau. Jam nelikdavo nieko kito, kaip bėgti nuo mano priekaištų... Per moterų seminarą iškart supratau savo klaidą...

Kai grįžau, nusprendžiau iškart pritaikyti praktikoje tai, ko išmokau, ir išsakiau vyrui, ką jaučiu, tikėdamasi supratimo, o tada jis pasakė, kad jam visai neįdomu, ką aš jaučiu... ir... Dėkoju už naują pradžią.

Buvo labai „užknisę“ viskas. Norėjau skirtis, bet vis apie vaiką pagalvodavau... Kai perskaičiau apie seminarą, nusprendžiau pabandyti paskutinį kartą... Na, kaip gaila, kad nesuradau šių žinių anksčiau... VEIKIA… Tai tikrai veikia. (Nijolė, 42 m.)

 ***

Buvo labai įdomu. Niekada ne vėlu išmokti kažko naujo. Daugelyje situacijų pamačiau save... (Janina, 65 m.)