Seminarų grafikas


2014 10 17 18:00 - 2014 10 19 18:00

Nuo baimės į pasitikėjimą (su Amarga ir Svabhavo)

Gyvename didžiulių pokyčių laikais. Viskas kinta labai sparčiai ir kartais sunku suspėti koja kojon su gyvenimu. Seni būdai susidoroti su stresu jau nebetinka, o naujų nežinome. Todėl jaučiame milžinišką įtampą, nerimą ir stresą. 

Nuo baimės dėl ateities įsitempia kūnas ir mintys.

Ką mes dažniausiai darome tokioje situacijoje? Bandome save įkalbėti, jog viskas bus gerai, kad nebijotume, arba bandome vengti sudėtingų situacijų.

Kartais, norėdami nusiraminti, net naudojamės raminamaisiais vaistais, alkoholiu, cigaretėmis. Visa tai gali trumpam padėti, atpalaiduoti, bet giliai viduje baimė ir nerimas vis viena išlieka.

Baimė - tai energija, užrakinta mūsų kūne ir prote. Dažnai jos šaknys glūdi giliai vaikystės prisiminimuose.
Šiame seminare mes jautriai ir su meile paliesime tą energiją, pajusime ją, patyrinėsime, būsime su ja, stebėsime - ir ją išlaisvinsime.

Seminaro metu sukursime erdvę, kurioje jūs:


  • galėsite prisiminti savo baimes;
  • turėsite galimybę susitikti su jomis ir jas išreikšti;
  • išmoksite susidraugauti su savo baimėmis;
  • išmoksite, kaip būti su kitu žmogumi, kuris jaučia baimę.

Baimė – tai kaip tuštuma ar tamsa. Nieko tiesiogiai su ja negalime padaryti. Bet baimė išnyksta, kai atsiranda šviesa ir meilė. Mes mokome atvira širdimi ir atviru protu. Dalintis šviesa ir meile – tai mūsų darbas ir aistra.

Amarga ir Svabhavo

Seminaras vyks Vilniuje. Registracija jau vyksta!


Amarga
 
pradėjo savo dvasinę kelionę daugiau nei prieš 20 metų, susitikusi su Ošo dvasine ir meditacine tradicija. Dalyvavimas daugybėje seminarų, mokymų, asmeninių sesijų ir meditacijų atvėrė gilią meilės ir atjautos versmę. 1992 m. ji baigė Ošo pranino gydymo, šoko atpalaidavimo ir darbo su traumomis mokymus ir ėmėsi kurti savo unikalią darbo su žmonėmis metodiką, kurią ji jau taiko 13 metų, vesdama seminarus, mokymus ir asmenines sesijas visame pasaulyje.  

Svabhavo gimė 1954 metais. Po susitikimo su Ošo 1979-aisiais, penkiolika metų jis gyveno ir dirbo įvairiose pasaulio Ošo bendruomenėse. Būdamas Ošo mokiniu, jis tiesiog įsimylėjo meditaciją ir išmoko, kaip ją pritaikyti savo kasdieniame gyvenime. Šiuo metu Svabhavo gyvena Amsterdame, kur veda meditacijų bei intuicijos grupes. Jis dirba su Taro kortomis ir energijos skaitymu.

Informacija ir registracija:

Tel. +370-615 12763 (Danutė/Sarani)

info@meileskelias.lt