Seminarų grafikas


2014 07 25 00:00 - 2014 08 01 00:00

Astrologinės konsultacijos, energijos skaitymo ir praeitų gyvenimų sesijos (su Amana)

Energijos skaitymas

Čakrų ir auros energijos skaitymas padeda suvokti, kas šiuo metu vyksta jūsų gyvenime, kaip juda energija. Galite pateikti bet kokį jus dominantį klausimą. Aiškus šiame procese dalyvaujančios energijos atspindys veikia gydančiai ir transformuojančiai. Atsiveria pasitikėjimo, savęs ir aplink esančio pasaulio priėmimo erdvė.

Astrologinės konsultacijos

Savo individualumo suvokimas teikia daugiau pasitikėjimo savimi ir gyvenimu, atveria galimybę gyventi totaliau, intensyviau, išlikti savimi ir eiti per pasaulį su savo tiesa. Suteikia drąsos ir pasitikėjimo išreikšti save ir realizuoti visą savo potencialą. Padeda priimti įvairias gyvenimo aplinkybes ir panaudoti jas transformacijai. Ateina tikrumas ir meilė sau.

Praeiti gyvenimai

Praeitų gyvenimų tyrinėjimas yra terapinis procesas. Padedami regresinių technikų bei hipnozės jūs keliaujate į savo praeitus gyvenimus. Tai padeda geriau suprasti šio gyvenimo situacijas bei turi gydantį poveikį. Be to, šis žinojimas suteikia pozityvios energijos iš mūsų ankstesnės patirties, skatina dvasinį augimą bei sąmonės išsiplėtimą.

 

Amana

Ma Amana Pragya Lietuvoje lankosi jau ne pimą kartą. Sesijos vyksta Vilniuje, rusų kalba (galime pasirūpinti vertimu). Daugiau informacijos (rusų k.). 

 

Būtina registruotis iš anksto, tel.: 8-615-12763 (Danutė).

Taip pat žr.:

Straipsnis „Praeitų gyvenimų šviesa ir šešėliai“

B. Vaiso knyga „Praeiti gyvenimai, sutikti mokytojai“