Seminarų grafikas


2014 07 4 18:00 - 21:00

Savęs pažinimas per senovines dvasines praktikas ir jų taikymas kasdieniame gyvenime su Gahal Eden Sasson

Unikalus seminarų ciklas su astrologijos guru Gahal Eden Sasson

Ar kada pagalvojate, kaip mes čia patekome ir koks mūsų tikslas? Kodėl mes esame tokie, kokie esame? Šis seminaras leis jums nukeliauti už laiko ir erdvės į kosmoso pradžią.

Seminaro lektorius, Gahal Eden Sasson, dviejų garsių knygų apie astrologiją ir kabalą autorius, yra visame pasaulyje vertinamas kaip vienas stipriausių šiuolaikinių dvasinių mokytojų, kuris senovės žinias sugebėjo pritaikyti ir perteikti šiuolaikiniam žmogui. Seminaro metu jūs:

  • Susipažinsite, kokius atsakymus pateikia kabala, seniausias  mokymas apie visatos atsiradimą, ir kaip tie patys atsakymai atsiskleidžia ir kitose pasaulio tradicijose.
  • Sužinosite, kaip jau tūkstantmečius naudojamas dvasines praktikas galite pritaikyti sau kasdieniame gyvenime ir susikurti tokį gyvenimą, kurio norite.
  • Sužinosite, kaip pasinaudoti jums siunčiamais visatos ženklais, kad išvengtumėte bėdų ir  lengviau gautumėte tai, ko norite, be didelių pastangų.
  • Sužinosite, kaip nešokinėti nuo vieno darbo prie kito, nuo vienų santykių prie kitų, išmokstant situaciją priimti tokią, kokia ji yra.

Atraskite savo gyvenimo pasakojimą ir susijunkite su gausa, atraskite vidinę jėgą, džiaugsmą ir meilę.

 

 

Seminarą veda knygos ASTROLOGIJOS IR KABALOS GIDAS autorius Gahal Eden SassonDaugiau apie jį ir jo darbą kol kas rasite jo interneto svetainėje http://cosmicnavigator.com

 Seminaras vyks Vilniuje.

 

Informacija ir registracija:
el. paštas - info@meileskelias.lt,
tel. +370-615 12763