Seminarų grafikas


2014 08 17 10:00 - 2014 08 20 18:00

ŠOKIS LIEPSNOJE: Tantros seminaras su Sambhavo (Italija) ir Sarani (Lietuva)

Vyriško ir moteriško prado susitikimas įžiebia liepsną, kuri ir traukia, ir baugina. Tantra moko mus aistrą, seksualumą, baimę transformuoti į džiaugsmą, palaimą, meilę. Tai alcheminis procesas, kuriame naudodami senovines tantrines meditacijas suvoksime, kaip dievišką įkvėpimą atrasti paprastuose kasdieniuose dalykuose, darbe, santykiuose su artimaisiais, mylimaisiais.  


Seminaro tikslas:

  • atrasti savo natūralų pirmapradį gyvybingumą ir gyvenimo džiaugsmą;
  • išmokti natūraliai priimti savo kūną, jausmingumą, seksualumą;
  • sukurti gilesnį ryšį su savo mylimuoju (-ąja) bei kitais žmonėmis;
  • pajusti savo moteriškumo/vyriškumo galią ir palaikymą;
  • dalintis džiaugsmu, energija, meile, pajusti bendrumą su kitais ir jų palaikymą;
  • giliau atsiverti egzistencijai ir savo pačių dieviškumui.

Šis Tantros seminaras gali būti naudingas, jei:

  • ieškote gyvenime kažko naujo, norite surasti džiaugsmo ir įkvėpimo šaltinį;
  • jaučiatės liūdni, prislėgti, neturite energijos;
  • norite išmokti geriau suprasti ir reikšti savo jausmus;
  • sunkiai sekasi užmegzti ir palaikyti santykius su priešingos lyties žmonėmis;
  • norite susidraugauti su savo kūnu, geriau jį pažinti;
  • turite emocinės kilmės seksualinių problemų;
  • norite atrasti kitokį, gilesnį, atviresnį bendravimą, susirasti naujų draugų. 

Nors Tantros seminaruose yra dirbama su seksualumu ir seksualine energija, pavieniams asmenims skirtuose seminaruose seksualinė sueitis nepraktikuojama.

Seminaro dalyviams rekomenduojama dėvėti patogius, judesių nevaržančius drabužius (turėti papildomus, kad būtų galima persirengti), seminaro metu gerti daugiau vandens.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje Ukmergės raj.

Būtina registruotis iš anksto. 

Registracija ir informacija:
el. paštas - info@meileskelias.lt,
tel.: +370-615 12763

Daugiau apie seminarą - videopristatyme:
 

Seminaro vedėjai:

sambhavo

Prem Sambhavo – profesionalus psichoterapeutas, turintis klinikinės psichologijos diplomą ir filosofijos daktaro laipsnį. 7 metus studijavo psichoterapiją Stenfordo universitete (JAV), Londono Universitetiniame koledže (Didžioji Britanija), Padujos ir Bolonijos universitetuose (Italija). Po daugelio metų intensyvios ir pakankamai sėkmingos psichoterapeuto praktikos visgi suvokė, jog vien jos nepakanka – reikia kai ko daugiau. Dvasinės paieškos atvedė jį į Indiją, pas vieną didžiausių mūsų laikų mokytojų Ošo, kur Sambhavo susipažino su tantrinėmis technikomis bei meditacijomis. Derindamas naujausias psichoterapijos žinias bei per daugelį metų sukauptą praktinio darbo patirtį su tūkstantmetės tradicijos išmintimi, savo seminarų dalyviams jis siūlo unikalią galimybę atrasti savąjį kelią, tiesą ir gyvenimo džiaugsmą.

 

Danutė Vilionytė (Prem Sarani) meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 10 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos ir Daniel Odier. Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 5 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.