Seminarų grafikas


2014 06 13 10:00 - 2014 06 15 18:30

KŪNO IŠMINTIS: moterų seminaras su Amrita

Mūsų kūnas turi savo gilią ir natūralią išmintį, kurią mes neretai ignoruojame, besistengdamos įsprausti save į visuomenės sukurtus standartus ir šablonus. Atėjo laikas susigrąžinti savo galią ir išmintį!

Šiame seminare, atvėrusios Moterų Ratą, mes patyrinėsime, ką gi mums reiškia būti moterimi. Ar sugebame iš tiesų mylėti ir gerbti savo kūną, savo jausmus, savo intuiciją - visą savo moteriškąją prigimtį? Ką atsinešame į savo gyvenimą iš savo tėvų šeimos ir ką perduodame savo dukroms ir sūnums?.. Ar mokame dalintis meile - tiek ją duodamos, tiek priimdamos?.. Ar pačios kuriame savo likimą, ar esame jo aukos?..

Mes, moterys, per kartų kartas nešamės aibę stereotipų ir standartų, į kuriuos bandome save įsprausti, gausybę idėjų, kokios turėtume būti. Ir gėdą, kaltę, kad nesame tokios. Daugeliui pažįstamas jausmas, tarsi gyventume ne savo gyvenimą, o savąji atidėliotume „geresniems laikams“, kol vieną dieną pajuntame, jog mūsų tarsi ir nėra šiame pasaulyje, o mūsų gyvenimas eina pro šalį - bet be mūsų... 

Šis seminaras - nuostabi galimybė pažvelgti į pačią savo sielos gelmę, pabūti gydančios ir palaikančios moteriškos energijos tėkmėje, kurioje net didžiausi stebuklai ir transformacijos įvyksta tarsi savaime, netikėtai. Tai atsivėrimas pačiam giliausiam savo moteriškosios stiprybės, žinojimo šaltiniui, aiškumui ir jėgai.

Per šokį, judesį, kvėpavimą, nuoširdų pokalbį ir tiesiog buvimą atrasime palaikymą - tiek viduje, tiek išorėje. Ir galimybę pažvelgti į savo gyvenimą kitaip, pradėti naują jo etapą.

Seminaras atviras visoms - tiek jau pažengusioms meditacijos keliu, tiek tik pradedančioms jį atrasti.

Registracija ir informacija:

el. paštas - info@meileskelias.lt,
tel. +370-615 12763