Seminarų grafikas


2014 05 30 10:00 - 2014 06 01 18:00

KOBIDO: japonų imperatoriškasis veido masažas, I lygis

Su  Vipal Cohen

Kobido – tai galingas, švelnus veidą atjauninantis gydymas. Tai sudėtingas tradicinės Rytų Azijos medicinos sampratos ir japonų veido masažo technikų derinys. Jis padeda atpalaiduoti ir pašalinti veido, galvos ir kaklo raumenų įtampą ir stresą. Masažas padeda atjauninti ir atkurti veido odą ir gilesnius audinius, užkirsti kelią senėjimui bei sumažinti jo įtaką. Greitais, smūginiais, ritmiškais prisilietimais yra stimuliuojama nervų sistema, atkuriama kraujo ir limfos apykaita, raumenys sutvirtinami ir tonizuojami, o veidą pasiekianti energijos srovė subalansuojama ir sustiprinama.

Mokytis masažo gali ir žmonės, neturintys kūno treniravimo patirties. Tai vienodai gali daryti tiek masažo, tiek kūno treniravimo ar salonų profesionalai.

Daugiau kaip 90 % seminaro sudaro mokymas dirbti rankomis, todėl II lygio mokymo pabaigoje jūs galėsite atlikti visą gydomąją ir raminamąją veido procedūrą .


I lygis. Japonų veido masažo įvadas, 3 dienos

Jūs išmoksite:

  • japonų sveikatos ir grožio sąvokų;
  • trisdešimt I lygio veido masažo technikų pavyzdžių;
  • priekinės kaklo dalies masažo technikų;
  • skatinančio limfos apykaitą rankomis atliekamo japonų veido masažo technikų;
  • sujungti visas technikas į 20–25 minučių pagrindinį japonų veido masažą.

Seminarą veda Vipal Cohen

Informacija ir registracija:

Tel. +370 610 36461 (Inga), info@meileskelias.lt (Sarani/Danutė).

___________________________________________________________________________

Atsiliepimai apie Kobido veido masažą

Imperatoriškasis veido masažas, ko gero, tapo mano maloniausiu atradimu. Po jo jaučiausi kaip karalienė - rami, išdidi, nepriklausoma. Nugara savaime išsitiesia, norisi visiems paslaptingai šypsotis. Ir keista, nors tai veido masažas, pojūtis, lyg būtų švelniai nuglostytas visas kūnas, kažkas „pereina" visais vidaus organais.

***
Šis veido masažas buvo dovana man, geriausia dovana...
Nes savijauta puiki ir atlikta buvo be galo profesionaliai. Ačiū!

***
Stebuklinga procedūra veidui - tai Kobido veido masažas, kurį atlieka centre puiki specialistė Diana. Po masažų oda tampa elastingesnė ir lygesnė, pagerėja veido kontūras. Taip pat masažas padeda pabėgti nuo kasdienybės, bent trumpam pamiršti rūpesčius, atsipalaiduoti... AČIŪ!

***
Visada malonu palepinti savo kūną profesionaliu masažu. Daug keliauju, todėl esu išbandžiusi įvairių kultūrų ir technikų masažus. Labai džiugu, kad pagaliau ir Lietuvoje radau puikią vietą ir stebuklus darančias rankas. Kobido masažas - tai dvasinę palaimą ir fizinį grožį teikiantis laikas, tiksliau - būtis, nes masažo metu laikas ištirpsta, o pats iškeliauji į erdves...