Seminarų grafikas


2019 11 21 18:00 - 20:30

Meditacija pradedantiesiams ir ne tik su Anil Chandwani (JAV)

Norite sumažinti patiriamo streso ir nevaldomo nerimo kiekį? Ieškote efektyvaus, paprasto būdo atstatyti savo energijai, kūno tonusui ir pagerinti nuotaiką?
Tai, ko jūs norite, yra meditacijos kelias. Meditacija reiškia procesą, kuris veda į vidinio atsipalaidavimo ir budrumo būseną. Ir nėra teisingo ar neteisingo būdo tai pasiekti.
Yra begalės įvairių metodų, kurie gali būti naudojami kaip įrankiai, padedantys sutelkti dėmesį ir nuraminti protą.

Šis daug populiarumo sulaukęs kursas, kurį Anilas veda tiek Amerikoje, tiek Azijos šalyse bei Rusijoje, išmokys jus meditacijos pagrindų. Taip pat sužinosite, kaip įtraukti į meditaciją konkrečius elementus, kad jūsų praktika būtų maloni ir teikianti daug pasitenkinimo. Teigiamus pokyčius pastebėsite jau po pirmos praktikos ir jie tik vystysis jums pradėjus reguliariai medituoti.

Anilas jums padės susikurti savo unikalią meditacinę programą, kuri suteiks jums daugiausia naudos ir labiausiai atlieps jūsų dabartinius poreikius, kartu ugdant priėmimo ir meilės sau jausmą. Kai susikursite meditacijos rutiną, netrukus atrasite nuolat egzistuojantį vidinės ramybės ir išminties šaltinį, iš kurio galėsite semtis stiprybės, drąsos ir aiškumo.

Taip pat šių mokymų metu sužinosite, kaip jūsų kūnas gali padėti pasiekti aukštesnį sąmoningumo lygį, ir sužinosite, kaip išlaisvinti savo proto galią ir kūrybingumą.

Ką žmonės kalba apie šį kursą?

"Anilas remiasi ne tik Rytų išmintimi apie meditaciją, bet ir šiuolaikiniu mokslu bei psichologija. Viskas tampa labai aišku be jokios mistifikacijos."

"Anilis sugeba perduoti meditacijos esmę kaip nedaugelis."

"Ilgą laiką kovojau su meditacija. Tačiau po šio kurso jaučiu, kad galiu pagaliau nuoširdžiai įsigilinti į savo meditaciją."

Anil Chandwani, turintis daugiau nei 25 metų meditacijų patirties. Kartu su klinikinės hipnozės, NLP sertifikacijomis, Anilas yra Kvėpavimo ir Mindfulness treneris. Tai jam leidžia vesti mokymus, pateikiant juos per skirtingas meditacijos ir sąmoningumo prizmes. Anilas veda mokytojų mokymus ir seminarus įvairiuose žemynuose ir šalyse - JAV, Kinijoje, Rusijoje, Vietname, Turkijoje, Indijoje ir Europoje.
Nuo 2003 metų Anilas dirba tarptautinėje OSHO meditacijų centro vadovų komandoje. Tarptautinis Osho meditacijų centras šiuo metu yra vienas didžiausių asmenybės augimo ir meditacijų centrų visame pasaulyje.

Mokymai vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.
Kaina 25 eur
Vieta: "Meilės kelias" , Smolensko g. 10d-10, Vilnius.
Registracija el.paštu: info@meileskelias.lt arba tel. 861511030