Seminarų grafikas


2019 11 17 10:00 - 18:00

Gydanti čakrų galia ir prabudimas su Anil Chandwani (JAV)

Gydanti čakrų galia ir prabudimas sąmoningam gyvenimui bei asmeniniam augimui su Anil Chanwani (JAV)

>> Atraskite, kaip čakrų sistema įtakoja jūsų sveikatą, asmeninį gyvenimą ir saviraiškos jausmą darbe.
>> Sužinokite, kaip ši sistema gali sutvarkyti ir subalansuoti skirtingas jūsų gyvenimo sritis.
>> Patirkite gydančią čakrų galią ir įgalinkite save vidinėms bei išorinėms transformacijoms.
>> Gaukite atsakymus apie savo gyvenimo planą, žemėlapį.

Kaip gerai jums pažįstamos šios situacijos ir kaip dažnai:
- jūsų emocijos valdo jus?
- jūsų laimė priklauso nuo išorės aplinkybių?
- jūsų galvoje užsisuka mintys, kurios tarsi persekioja ir neduoda ramybės?
- jūs tiesiog neturite energijos net patiems svarbiausiems darbams atlikti?
-jaučiatės tarsi užstrigę vienoje ar kitoje gyvenimo situacijoje ar santykiuose?
- negalite sustoti, atsipalaiduoti net jei esate visiškai pavargęs?

Seminaro metu tyrinėsime kūne esančius energetinius centrus (čakras), ieškodami šablonų, pasąmoninių įsitikinimų ir blokų, kurie valdo mūsų gyvenimą ir trukdo efektyviai veikti, tuomet šalinsime juos iš savo proto ir kūno sistemos įvairių praktikų ir pratimų pagalba.

Šio seminaro esmė yra pažinti savo pasąmonės ir sąmonės mintis bei jėgas, kurios veikia mūsų kūno ir proto sistemoje. Jūs išmoksite paprastų, tačiau labai galingų technikų, kurios padės išvalyti pasąmonę, įnešti sąmoningumo į kūne esančius energetinius centrus ir susigrąžinti tikrąjį Save santykiuose su kitais, meilėje ir meditacijoje.

Kada pradedame dirbti su čakromis, galime pastebėti, jog čakros dažnai yra užblokuotos, pernelyg aktyvios arba neveiklios. Gyvenime tai atsiliepia pasimetimu, nežinojimu, ko iš tiesų norite, depresija, disbalansu ir žemu energijos lygiu. Pradedant žadinti čakras specialių technikų pagalba – kvėpavimu, judėjimu, garsu ir kitais metodais, energija pradeda tekėti teisinga kryptimi, įnešdama daugiau aiškumo, sąmoningumo į jūsų gyvenimą, daugiau energijos ir entuziazmo veikti, daugiau atsipalaidavimo ir džiaugsmo gyvenimu, bei pagilindama jūsų meditacijos patirtį.

Seminarą veda Anil Chandwani, turintis daugiau nei 25 metų meditacijų patirties. Kartu su klinikinės hipnozės, NLP sertifikacijomis, Anilas yra Kvėpavimo ir Mindfulness treneris. Tai jam leidžia vesti mokymus, pateikiant juos per skirtingas meditacijos ir sąmoningumo prizmes. Anilas veda mokytojų mokymus ir seminarus įvairiuose žemynuose ir šalyse - JAV, Kinijoje, Rusijoje, Vietname, Turkijoje, Indijoje ir Europoje.
Nuo 2003 metų Anilas dirba tarptautinėje OSHO meditacijų centro vadovų komandoje. Tarptautinis Osho meditacijų centras šiuo metu yra vienas didžiausių asmenybės augimo ir meditacijų centrų visame pasaulyje.

Seminaras vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.
Kaina 75 eur
Vieta: "Meilės kelias" , Smolensko g. 10d-10, Vilnius.
Registracija el.paštu: info@meileskelias.lt arba tel. 861511030