Seminarų grafikas


2018 11 13 18:30 - 20:30

Meditacija šiuolaikiniame pasaulyje su Anil Chandwani (JAV)

Meditacija šiuolaikiniame pasaulyje – kelias į sėkmę ir laimę su Anil Chandwani (JAV)

Šio vakaro metu Anilas demistifikuos meditaciją ir parodys jums, kaip ją padaryti prieinamą bei naudingą kiekvienam žmogui.

Lapkričio 16 - 18 d. vyks Osho Meditacijų vedimo ir gilinimo mokymai su Anil Chandwani ir šis vakaras taip pat skirtas tiems, kas norėtų dalyvauti mokymuose, bet dar nėra iki galo apsisprendę. 

Vakaro metu šiek tiek:
- TEORINĖS dalies, kurioje gausite visus atsakymus į tai, kas yra meditacija, kur ir kaip ją gali naudoti ir taikyti šiuolaikinis žmogus;

- PRAKTINĖS dalies, kurioje gausite daug nuostabių tipsų, padėsiančių sumažinti stresą, pykčio bangas, atsipalaiduoti, efektyviau atlikti įvairius darbus, užduotis ir praturtinti gyvenimą. 
Bei įrankius / meditacines technikas, kurios padės gyventi ramesnį, kūrybiškesnį, sėkmingesnį ir laimingesnį gyvenimą!!! 

Sąrašas privalumų, kuriuos suteikia meditacija, yra didžiulis. Ji mažina nerimą ir stresą, gerina koncentraciją ir darbo našumą, skatina kūrybiškumą ir veda mus į vidinį balansą. Tačiau sparčiai besivystančioje visuomenėje ir vartotojiškoje kultūroje, mokymasis medituoti gali būti bauginantis ir atrodyti kaip “laiko švaistymas”, o žmonėms, kurių protas ir mintys niekada nesustoja, kaip niekada nepasiekiamas dalykas.

Anil Chandwani nori sugriauti visus meditaciją apipintus mitus ir parodyti jums, kad meditacija reiškia sąmoningą buvimą čia ir dabar, gyvenimo priėmimą, mėgavimąsi ir „Taip“ sakymą jam, o ne gyvenimo vengimą ir bėgimą nuo jo. 

Meditacija yra ir įgūdis, ir patirtis. Tai reiškia, kad, norint pajusti tikrąją jos vertę, reikia medituoti. Įsivaizduokite draugą, pasakojantį apie nuostabų patiekalą, kurį jis valgė restorane. O dabar įsivaizduokite, kad pats ten nueinate ir paragaujate to paties. Girdėti apie maistą ir valgyti yra dvi visiškai skirtingos sąvokos, tiesa? Taigi, norėdami suprasti meditaciją, turite ją išbandyti.

Anil pasidalins su jumis svarbiomis įžvalgomis, atradimais ir techikomis, kurias vieną kartą išmokę, galėsite nuolatos taikyti savo kasdieniame gyvenime. 

Šiame renginyje gali dalyvauti įvairių sričių atstovai, taip pat tiek pradedantieji, tiek jau turintys meditacinės patirties.

Anil Chandwani yra vieno didžiausių pasaulyje „OSHO meditacijų centro“ Indijoje (The OSHO International Meditation Resort) vadovas, meditacijų meistras, vedantis mokymus įvairiuose pasaulio šalyse, sėkmingas verslininkas, į Amerikos korporacijas įnešęs meditacines praktikas ir sąmoningumo reikšmę. Prieš 24 metus pradėjęs taikyti įvairias meditacijų technikas savo gyvenime, sugebėjo pasiekti stulbinančių rezultatų ne tik karjeroje (tapo daugelio sėkmingų kompanijų savininku), bet ir asmeniniame gyvenime. 
Anilas taip pat yra klinikinės hipnozės, NLP, kvėpavimo ir Mindfulness treneris. Tai jam leidžia vesti mokymus, pateikiant juos per skirtingas meditacijos ir sąmoningumo prizmes. Dėka šių sugebėjimų, grupėse dalyvaujantys žmonės, gali labai greitai ir saugiai įeiti į meditacijos erdvę, tyrinėti ir gilinti savo žinias. 

Vakaro kaina 20 eur
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030