Seminarų grafikas


2018 11 27 18:00

Šeimos konsteliacijų ratas su Liza Abhika Martin (Italija)

Šeimos konsteliacijos - tai alternatyvios terapijos metodas, padedantis nušviesti žmogaus asmeninį gyvenimą, santykį su jo sistema (šeima, gimine, bendruomene), atrasti tam tikrus paslėptus modelius ir atsakyti į svarbius klausimus, tokius kaip: kodėl jaučiuosi lyg būčiau ne savo vietoje? Kodėl aš esu vienišas/a? Kodėl kartoju tas pačias klaidas? Ar iš tiesų gyvenu tokį gyvenimą, koks numatytas mano didžiąjame plane? Kodėl tokie santykiai su tėvais, vyru ar vaikais? Kodėl tokios ligos? Kodėl mano gyvenime nėra gausos, sėkmės? 

Į nebūtį nustumtos skaudžios ar gėdingos giminės paslaptys niekur nedingsta, bet pačiomis netikėčiausiomis, nemaloniausiomis formomis braunasi į mūsų gyvenimus ir neretai juos sugriauna. 
Tačiau atrasti slaptus, bet labai svarbius šeimą ir visą giminę siejančius ryšius, ir taip išspręsti asmenines problemas padeda šeimos konsteliacijų metodas.

Galima dalyvauti kaip statistu arba išsikelti savo asmeninę konsteliaciją. Konkrečios temos nėra, nes sprendžiami susirinkusiems dalyviams aktualūs klausimai. Netgi dalyvaujant kitų žmonių konsteliacijose, galima gauti labai daug įžvalgų ir atsakymų į jums rūpimus klausimus ar problemas. Dalyvavimas tokiame procese bet kuriuo atveju yra labai naudingas.

Kaina 25 eur (jei dalyvaujate kaip statistas) arba 100 eur, jei norite išsistatyti savo asmeninę konsteliaciją. 

Laikas ir vieta: Lapkričio 27 d.antradienį ir lapkričio 29 d. ketvirtadienį nuo 18:30 – 21 val.  „Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10 d – 10, Vilnius.

Būtina registracija el.paštu – info@meileskelias.lt

Taip pat galima registruotis į privačias konsteliacijų ir traumų gydymo sesijas pas Lizą Martin Lapkričio 26 – 30 d. el.paštu – info@meileskelias.lt Privačių sesijų kaina 100 eur.