Seminarų grafikas


2018 12 6 10:00 - 2018 12 15 18:00

Emocijų išlaisvinimo masažai moterims su Vishwas

Jei dar nebandėte šios unikalios masažo technikos pas Vishwą, labai rekomenduojame išbandyti! Jūs būsite nustebintos, kokia galinga ir veiksminga ji yra. Visos moterys, kurios pas jį lankėsi, liko apstulbintos savo vidine būsena ir rezultatais po to. 
Vishwas atlieka ne šiaip paprastą masažą, po kurio jausite mažiau įtmapos ir daugiau atsipalaidavimo, bet tai energetinis masažas, kuris gali padėti jums išlaisvinti kūną iš senų emocinių ir psichologinių traumų, išgyvenimų, užstrigimų įvairiuose situacijose, iš naujo susijungti su savo kūnu, pakelti energiją į kitą lygį ir atrasti daugiau meilės sau. 
Ši masažo technika yra labai veiksminga norint sukurti naują, gilesnį ryšį su savimi ir savo kūnu. 

Paskubėkite rezervuoti vietą, nes Vishwas atliks tik 2 masažus per dieną!!

Mūsų kūnas atsimena daug daugiau ir žymiai gilesnius emocinius ir psichologinius išgyvenimus bei patirtas traumas, kurie siekia taip anksti, kaip iki gimimo. Atsiminimai apie tai vis dar gyvena mūsų kūne, nervų sistemoje, raumenyse, sąnariuose. Jie gali gyvuoti bet kur iškreipdami kūną ar sukelti sumaištį netikėčiausiais būdais ir momentais. Mūsų kūnai yra taip „įkalinti“ visuomenės, kad beveik nėra tokių vietų, kur galėtume, išlaisvinti jo istoriją, praeitį ir taip atgyti. Jei turėdami tinkamą erdvę ir palaikymą išlaisviname tuos atsiminimus, mes gauname galimybę tapti laimingesniais, gyvybingesniais ir žaismingesniais, pajusti savo vietą pasaulyje, gyventi čia ir dabar. 

Štai, kokiomis patirtimis dalijasi moterys po jo seansų:
"Prieš keletą mėnesių, vieno festivalio metu, turėjau galimybę užsisakyti Havajietiško masažo sesiją pas Vishwas. Niekada nesitikėjau, jog šis masažas parodys man tiek daug slaptų vietų kūne, kuriose aš laikiau užspaustas emocijas, bet kurios tiesiog maldavo būti paleidžiamos. Meistro pagarba moters kūnui ir jo visapusiškas buvimas, mylintis prisilietimas, išmintis ir unikali technika, leido pasitikėti juo ir atsiverti dar daugiau ir giliau šiam nepaprastam atradimui, kuris visam laikui pakeitė mano gyvenimą."

Vishwas su kūnu dirba jau 25 metus tiek Europoje, tiek Indijoje. Jis mokėsi įvairių masažo technikų bei metodų. Tai ir klasikinis masažas, ir Mauri, Havajų masažai ir Tantra. Jį visad domino galimybė rasti savo kelią, darbui su kūnu panaudojant visas įgytas žinias. Taip jis sukūrė savitą unikalų metodą, gimusį iš patirties dirbant su žmonėmis.

Sesija trunka dvi valandas. Kaina 140 Eur. Toms, kas jau yra buvę pas Vishwą ir nori pakartoti seansą, kaina 130 Eur. 
Registracija el.paštu: info@meileskelias.lt
tel. pasiteiravimui +37061511030 arba +37061512763