Seminarų grafikas


2018 11 16 11:00 - 2018 11 18 18:00

Osho meditacijų vedimo ir gilinimo mokymai su Anil Chandwani

Tikriausiai jūs praleidote begalės laiko ieškodami informacijos apie meditaciją - jos naudą žmogaus protui, emocijoms ir kūnui, kaip ji gali padėti sumažinti stresą, pykčio bangas, padėti atsipalaiduoti, efektyviau atlikti įvairius darbus ir užduotis bei praturtinti gyvenimą. 


"Netgi turint visas šias žinias, jūs vis tiek jaučiatės pasimetę, abejojate savimi, ar sugebėsite, laukiate kažkokių palankių aplinkybių ir netikite, jog dabartinėje situacijoje galite gyventi nejausdami jokio streso. Aš taip pat tą jaučiau daugelį metų, nes esu verslininkas ir vienišas tėtis. Todėl noriu su jumis pasidalinti paprastomis, bet labai galingomis technikomis, kurios leido man pradėti gyventi gyvenimą be streso ir žymiai kūrybiškiau - taip, lyg jūs atostogautumėte kiekvieną dieną!" (Anil Chandwani)

"Šių mokymų metu aš pasidalinsiu su jumis svarbiausiomis įžvalgomis ir suvokimu, kas gali meditaciją, atsipalaidavimą ir stebėjimą padaryti jums lengvai pasiekiamais ir netgi atverti naujus jūsų vidinius resursus. Vieną kartą išmokę, jūs galėsite tai taikyti savo kasdieniame gyvenime ir pamatyti pokyčius ir rezultatus iš karto!"

Daugiau informacijos apie mokymus čia: http://sarani.lt/mokymai/aktyvios-meditacijos-mokymai.html

Šių mokymų tikslas yra ne tik pasižiūrėti į meditacijas per visiškai naują prizmę, gauti reikiamus įrankius, kad galėtumėte lengvai medituoti, bet ir pagilinti bei praplėsti įgūdžius ir suteikti pasitikėjimo savimi, kad galėtumėte supažindinti kitus su meditacijomis ir taikyti jas savo profesinėje veikloje, bei vesti meditacijos užsiėmimus grupėms. 

Meditacija reiškia gyvenimo priėmimą, mėgavimąsi ir „Taip“ sakymą jam, o ne gyvenimo vengimą ir bėgimą nuo jo. 
"Meditacija yra atsipalaidavimas; Meditacija yra žaisminga; Meditacija yra malonumas; Meditacija yra supratimas" (Ošo)

MOKYMŲ TEMOS:
- Kas yra meditacija?
- Kuo skiriasi meditavimas nuo meditacijos vedimo?
- Aktyvus judėjimas ir tyla – sąmoninga pastanga ir paleidimas;
- Trys pagrindiniai elementai – atsipalaidavimas, sąmoningumas ir nevertinimas;
- Širdies meditacijos;
- Aktyvių meditacijų technikos;
- Kuo skiriasi ir kuo panašios įvairios meditacijų kryptys – budistinės, transcendentinės, aktyvios, tantrinės meditacijos?
- Kaip pasirinkti tinkamą meditacijos techniką?
- Meditacijos nauda;
- Šiuolaikinis požiūris į meditaciją;
- Būdai, kaip šiuolaikiniam žmogui įtraukti meditaciją į kasdienį gyvenimą;
- Dvasingumas/vidinis pasaulis ir sociumas, kaip suderinti šiuos du atrodo priešingus dalykus. 

MOKYMAI SKIRTI:
- Norintiems pagilinti savo patirtį ir supratimą apie meditacijas;
- Norintiems pritaikyti meditaciją savo kasdieniame gyvenime: darbe, bendraujant su žmonėmis, buityje, atostogaujant ir t.t.
-Norintiems išmokti naujų meditacinių technikų;
- Norintiems medituoti namuose;
- Norintiems vesti meditacijas grupėms;
- Dirbantiems su žmonėmis - lektoriams, koučeriams, psichologams, terapeutams, mokytojams ir auklėtojams;
- Dirbantiems su kūnu - masažuotojams, treneriams, SPA centrų darbuotojams;
- Verslininkams ir vadovams. 

Mokymus veda ANIL CHANDWANI. Dėka daugiau nei 23 metų patirties medituojant pačiam ir vedant mokymus, Anilas turi unikalių gebėjimų paaiškinti ir išmokyti meditacijos meno kitus. Kodėl jo įgūdžiai tokie unikalūs? Nes jis būdamas sėkmingu verslininku ir antrepreneru, transformavo asmeninius iššūkius ir aplinką apie save, įnešdamas meditaciją į savo kasdienį gyvenimą. 
Kartu su klinikinės hipnozės, NLP sertifikacijomis, Anilas taip pat yra Kvėpavimo ir Mindfulness treneris. Tai jam leidžia vesti mokymus, pateikiant juos per skirtingas meditacijos ir sąmoningumo prizmes. Dėka šių sugebėjimų, grupėse dalyvaujantys žmonės, gali labai greitai ir saugiai įeiti į meditacijos erdvę, tyrinėti ir gilinti savo žinias. 
Anilas veda mokytojų mokymus ir seminarus įvairiuose žemynuose ir šalyse - JAV, Kinijoje, Rusijoje, Vietname, Turkijoje, Indijoje ir Europoje. 
Nuo 2003 metų Anilas dirba tarptautinėje OSHO meditacijų centro vadovų komandoje. Tarptautinis Osho meditacijų centras šiuo metu yra vienas didžiausių asmenybės augimo ir meditacijų centrų visame pasaulyje.

Daugiau informacijos apie mokymus čia: http://sarani.lt/mokymai/aktyvios-meditacijos-mokymai.html

Po mokymų gausite tarptautinį pripažinimą turintį sertifikatą, leidžiantį vesti meditacijas grupėse. 
Mokymų kaina 350 eur. 
Jei nenorite sertifikato, bet norite pagilinti savo žinias apie meditaciją ir praplėsti savo patirtį, dalyvauti galite dvi dienas, lapkričio 16-17 d. kaina 250 Eur.

Būtina išankstinė registracija el.paštu: info@meileskelias.lt arba tel. 861511030
Mokymai vyks “Meilės kelias” centre, Smolensko g. 10 d – 10, Vilnius. Laikas: nuo 11 - 18 val. visas tris dienas.