Seminarų grafikas


2018 10 14 11:00 - 19:00

Tantrinė Moteris II d. - Kaip tapti tantrine moterimi?

TANTROS MOKYMAI MOTERIMS SU SARANI, II dalis

Svajoji tapti moterimi, kuri yra žavi, pasitikinti savimi, mylinti išmintinga ir kūrybinga?... Šioje dalyje mokysimės meilės sau ir sužinosime konkrečius būdus, kaip tai padaryti. 

SEMINARO METU: 
- sužinosite, kaip išplėsti savo potencialą ir kūrybines galias;
- kaip išsilaisvinti iš „neigiamų emocijų“;
- kaip atrasti vidinę laisvę;
- mokysimės kūno kalbos;
- sužinosime apie balso vibracijų įtaką bendraujant.

Taip pat atliksime praktikas ir meditacijas moteriškumui pažadinti, kursime ir atrasime Tikrąją Save.
Iš seminaro jau išeisite kitokios, išsinešdamos naują spindesį, naują vibraciją ir kitą suvokimą apie Save, bei savo galimybes.

Seminaro metu paliesime moterims ypač aktualias temas:

· Kodėl lyginame save su kitomis moterimis? Ką tuo metu jaučiame, kaip tas jausmas veikia vyrus ir aplinką? Kalbėsime, ką galime padaryti su tuo pojūčiu.
· Kodėl miršta vyro meilė moteriai? Kokie būdai yra susikalbėti su vyru, kaip jį įkvėpti, užuot reikalavus?
· Kaip neprarasti savęs santykiuose, tenkinant vyro ir kitų aplinkinių poreikius? Kaip išlikti ta moterim, kuria traukia ir žavi?
· Kaip teisingai reikšti savo emocijas, kad sulauktum vyro palaikymo ir supratimo, o ne nuolatinių komentarų ir patarimų?
· Ką daryti su tomis nuotaikomis ir emocijomis, kurios užplūsta mus ir ardo mūsų darną, santykius ir iš lėto mus tolina vieną nuo kito?
· Ką daryti su tuo vidiniu balsu, kuris verčia mus įtikti, dėti pastangas, stengtis? Ką daryti su ta baime, kad mus paliks, kad nemylės...?

Skirkite laiko sau, kad taptumėte moterimi, kuri nebijo susitikti su savo baimėmis, kuri nepraranda savęs šalia vyro, ar ištikus emocinei audrai, kuri moka pakeisti savo vidinę būseną nuo kurios, kaip žinote, pasikeičia viskas, kas vyksta išorėje. 

Seminaras vyks MC "Meilės kelias" Smolensko g. 10d-10, Vilnius
Laikas: nuo 11 iki 19 val. 
Kaina: 60 Eur; atėjus dviese mokėsite po 55 Eur. Jei jau esate dalyvavusi šiame seminare, bet norėtumėte kartoti - kaina 50 Eur. 

Būtina registracija el.paštu: info@meileskelias.lt
Pasiteiravimui tel. +370 615 11030 (Dovilė)