Seminarų grafikas


2019 03 7 18:00 - 2019 03 10 23:00

Tantrinės Moters kelionė į Paryžių su Sarani

Tantrinės Moters kelionė į Paryžių!!! 

Vilnius – Paryžius - Vilnius

Tantra yra mokslas ir menas apie gyvenimą, kuris moko mus gyventi čia ir dabar, priimant viską, kas mums natūraliai duota: kūną, širdį, protą ir sielą. Daugelis tantrinių metodų yra apgaulingai paprasti, nes moko pasinaudoti savo pojūčiais: jutimu, rega, klausa, uosle, ir per juos atsiverti mumyse esančiai išminčiai, jausmingumui ir meilei.

Tantros kelias – tai mokymasis mylėti, jausti meilę, mėgautis malonumais. Bet tam, kad tai taptų jūsų dalimi, reikia išgyventi tantrą realiame gyvenime, leisti laiką su žmonėmis, kurie to moko, taip patys gyvena ir perimti iš jų žinojimą. Todėl Sarani įkvėpta moterų noro įsileisti kuo daugiau tantros į kasdienį gyvenimą, nusprendė surengti šią kelionę!!! Tai keturios dienos, pilnos malonumų, naujų išgyvenimų ir suvokimų, savęs pažinimo ir totalaus gyvenimo dabarties momente. 

Kaip gyventi tantra? 
Kaip gyventi meile? 
Kaip gyventi kasdienybėje gražiai ir harmoningai?
Visa savimi, ne tik protu, bet ir kūnu, siela bei atvira širdimi?! 

Mokysimės, kaip praktikas, kurias atliksime kelionės metu, iš karto įnešti į gyvenimą, pritaikyti čia ir dabar esančiose situacijose. Todėl paruošėme jums labai turtingą, gausią, įdomią ir apjungiančią visus pojūčius programą, į kurią įeina menas, mada, skoniai, kvapai, muzika ir moters seksualumas, nes Tantroje seksualinė energija yra gyvybinė energija, suteikianti moteriai žavesio ir grožio. 

Ši kelionė skirta tam, kad pažintume pilnatvišką, visuminį gyvenimą; kad pamatytume, jog tantra ir meditacija nėra atskirai nuo gyvenimo, bet gali vykti jame ir įnešti naujos kokybės. 

Ši kelionė padės moterims ir vėl pradėti jausti save, kitus bei patį gyvenimą. Aiškiau suvokti, kas man patinka ir kas nepatinka, per kur aš atsiskleidžiu, kuris mano pojūtis yra stipriausias ir atrasti savyje tai, ko dar nesate atradusi. Pamatyti tas vietas, per kurias galite eiti dar giliau į atsipalaidavimą savyje ir meilę sau. Kad atsiskleistų jūsų grožis, pasitikėjimas savimi, imtumėte spinduliuoti energija. 

Kiekviena moteris yra unikali. Kai mes atveriame kiekvieną savo pojūtį, galime pajusti savo potencialą ir pilnatvę. Atsiranda galimybė atskleisti savo seksualinę energiją, įnešant į ją šventumo ir transformuojant ją į meilę. 

Ši kelionė tai pamėginimas kartu gyvenime gyventi tantrą, nes kai jau būsite tai patyrusios, ateityje bus lengviau pačioms tą daryti ir greičiau tai taps jūsų nauju įpročiu. Tai bus jūsų reali patirtis! Tuo ir yra uniklai ši kelionė. 

Gal jūs dar niekuomet taip nevaikščiojote gatvėje, neklausėte muzikos, nežiūrėjote į meno kūrinį, nesimėgavote maistu ar nebendravote… Pamatant daugiau, nei akys gali pamatyti ar ausys išgirsti, pažįstant ir įsileidžiant daugiau grožio ir darant viską širdimi, sąmoningai ir dabarties momente. 

Kelionės metu mes kartu:
- Apsilankysime Paryžiaus Garnier Operoje 
- Eisime į paveikslų galeriją
- Sužinosime daug įdomių dalykų apie madą ir stilių bei galėsime apsipirkti unikaliuose Paryžiaus butikuose
- Apsilankysime žymiausiuose pasaulyje kvapų namuose Guerlain, išgirsime parfumerijos istoriją ir galėsime pauostyti išskirtinių kvepalų
- Patyrinėsime naktinį Paryžiaus gyvenimą ir žiūrėsime vieną iš Cabaret pasirodymų
- Aplankysime užburiančias, bet neturistines Paryžiaus vietas
- Ragausime nuostabų maistą ir vyną
- Atliksime įvairias tantrines moteriškas meditacijas bei praktikas

Į šią kelionę gali važiuoti tik 12 moterų, todėl rezervuokite vietą kuo greičiau!!!

Kelionėje taip pat bus dar dvi nuostabios mokytojos Rishka - Žmogaus dizaino specialistė ir Vilija Tūbaitė, baigusi drabužių dizaino "ESMOD" mokyklą, daugelį metų dirbusi ir gyvenusi Paryžiuje, šiuo metu konsultuojanti psichologė. 

Informacija ir registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 ir 861512763