Seminarų grafikas


2018 08 23 19:00 - 21:30

Tantrinis prisilietimo menas poroms su Vishwas (Danija)

Tai mylinčių sielų susiliejimas, kūnų poezija ir meilės prisipažinimas prisilietimu...

Tantrinio prisilietimo esmė yra sąmoningumas ir sakralus požiūris į partnerio kūną: kada liečiamas su begaline meile jo kūnui, sielai ir jo esačiai, be vertinimo, būnant čia ir dabar.

Šio vakaro metu jūs mokysitės, kaip sukurti saugią erdvę savo parteriui/ei, kad naudojant sąmoningo prisilietimo, meditacijos ir kvėpavimo tchnikas, galėtumėte visiškai atsipalaiduoti ir patirti maksimalų malonumą gaudami ir suteikdami masažą. Toks prisilietimas padeda atkurti proto, kūno ir sielos darną, gyvybinės energijos tekėjimą, sugrįžti į kūną bei jo ekstatiškumą. 

Tai tarsi dinaminė meditacija dviem, atsipalaidavimo būdas, padedantis poroms pažinti ir atverti vienas kito kūną, patirti naujus pojūčius, daugiau malonumo ir gyvybingumo seksualiniame gyvenime, atskleisti vienas kito jausmingumą, iš naujo atrasti intymumą ir suartėti kur kas giliau, nei tik fiziškai. 

Toks prisilietimas gali būti atliekamas per drabužius ir tam nereikia išankstinės patirties. 

Vakarą veda Vishwas (Danija). Vishwas su kūnu dirba jau 25 metus Europoje ir Indijoje. Jis mokėsi įvairių masažo technikų bei metodų: tai ir klasikinis masažas, Mauri, Havajų Lomi Lomi bei Tantrinis masažai. Jį visada domino galimybė rasti savo kelią darbui su kūnu panaudojant visas įgytas žinias. Taip jis sukūrė savitą unikalų metodą, gimusį iš patirties dirbant su žmonėmis. 

Vakaro kaina porai 40 eur.
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030