Seminarų grafikas


2018 08 16 19:00 - 21:30

Tantros vakaras su Sarani: Kosminė energija tavyje

Tantros vakaras su Sarani "Kosminė energija tavyje: nuo žemės iki dangaus"

Tantra yra menas, mokslas, dvasinis kelias ir gyvenimo būdas. Mes galime pradėti Tantros kelią nuo bet kur, kur esame, panaudoti dabartinę būseną kaip trampliną į savo laisvės, ekstazės ir potencialo atskleidimą. Tantra teigia, kad kiekvienas žmogaus aspektas gali tapti durimis į platesnį suvokimą ir sąmonę. 

Žmogus yra neatsiejama visatos dalis. Visata tai makrokosmosas, o kūnas suvokiamas kaip mikrokosmosas, visos visatos atspindys. Tantra moko patirti dieviškumą ir pajusti kosminę energiją savyje ir šiame pasaulyje. Dieviškumas yra užkoduotas kiekvienoje mūsų kūno ląstelėje ir kiekviename mūsų potyryje. O Tantra mums suteikia įrankius, kaip pajusti ir atpažinti šią energiją savyje ir aplink save čia ir dabar. 

Atskirtumo jausmas, vienatvė, depresija, liūdesys ir baimės kyla dėl to, jog mes nejaučiame susietumo su kitais. Jei nors trumpam ištirptume kitame, susilietume su gamta ar kosmosu, atskirtumo jausmas išnyktų. Nes ši patirtis kaip orgazmas, yra ekstatinė ir visa apimanti. Kada užpildome save dieviška kosmine energija galime naujai išgyventi meilę, aistrą, džiaugsmą, pilnatvę. Tantra padeda išgyventi jog kosminė energija nėra kažkur toli, nėra nepasiekiama ir sugrąžinti sakralumą ir dieviškumą į save. 

Vakaro metu atliekamos meditacijos yra iš „Paslapčių knygos“ (The Book of Secrets, OSHO).Tai išsamus Tantrinių meditacijų vadovas, kuriame pateikiama 112 gražių, gilių, bet kartu ir labai paprastų meditacijų, puikiai tinkančių šiuolaikiniam žmogui. Padedančių sugrįžti į dabarties momentą, kūno pojūčius, susijungti su širdimi, bent keliom valandom išeiti iš proto į pasaulį, kuriame jaučiamas artumas su kitais, grožis, meilė, pasitikėjimas, atsipalaidavimas. 

Vakarą veda Danutė Vilionytė (Prem Sarani), meditacijų centro ir leidyklos “Meilės kelias” įkūrėja. Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų. Pastaruosius 10 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.

Kaina 25 Eur, atėjus dviese mokėsite po 20 Eur. 
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030 arba 861512763