Seminarų grafikas


2018 06 1 10:00 - 2018 06 03 18:00

Žmogaus Dizaino (Human Design) seminaras su Rishka

Žmogaus dizainas arba mokslas apie Diferenciaciją – tai nauja, unikali ir veiksminga žinių sistema, kurios pagrindas – į sklandžią ir logišką visumą sujungtos visos pagrindinės Žinios apie žmogų ir pasaulio sandarą.

Žmogaus dizainas – tai dviejų tipų mokslų sintezė: senųjų pažinimo sistemų (astronomijos, I Czin, indiškos brahmaniškosios čakrų sistemos ir Kabalos) bei šiuolaikinių disciplinų (kvantinės mechanikos, astronomijos, genetikos ir biochemijos).

Ką tai duoda ir kam to reikia?

Žmogaus dizainas:

-suteikia informaciją apie jūsų genetinį kodą: kas jūs iš tiesų esate, kaip būti savimi ir kaip sėkmingai judėti per gyvenimą;

- paaiškina, kaip atsirado nuostata nebūti savimi;

- duoda jums instrumentą gyventi sąmoningą gyvenimą, paremtą paprasta strategija, kuria galima pasitikėti ir kuri patikimai susieja jus su jūsų vidiniu autoritetu, priimant konkrečius kasdienius sprendimus, tokiu būdu suteikdamas jums galimybę natūraliai atskleisti jūsų tikrąją gyvenimo paskirtį;

- parodo santykių dinamiką, kad geriau suvoktumėte, kokios priežastys lemia potraukį, konfliktus ir rezonansus tarp jūsų ir kitų žmonių, akivaizdžiai pademonstruoja tikrąjį unikalumą ir individualumą  tų, kas jums artimi, bei tai, kaip juos geriausia suprasti ir su jais bendrauti.

Kadangi Žmogaus dizainas – logiška, empirinė ir praktiška sistema, jis neliepia kažkuo tikėti. Ši sistema tik duoda galimybę tyrinėti save ir eksperimentuoti su savo prigimties ir besivystančios sąmonės mechanika, kad atrastumėte tai, kas tinka ir veiksminga būtent jums.

Šis Žmogaus dizaino kursas sukurtas tam, kad padėtų žmonėms pradėti eksperimentą – imti gyventi pagal savo unikalumą ir palaikyti juos šiame kelyje.

Tai ne paskaita, o trys dienos gyvo bendravimo Žmogaus dizaino kontekste.

Jūs susipažinsite su bazinėmis Žmogaus dizaino sistemos sampratomis, sužinosite, kas yra bodirgrafas, tipai, centrai, sužinosite, kaip veikia apibrėžti ir neapibrėžti centrai. Gausite praktinius įrankius, kaip dirbti su jūsų tipo strategija.

Kursas koncentruosis į darbą su netikrojo Aš strategijomis ir į tai, kaip atpažinti, kas nėra jūsų tikroji prigimtis. Kitaip tariant, kas kliudo jums gyventi pagal savo prigimtį.

 
Tai staigmenų ir atradimų kursas, galintis pakeisti jūsų gyvenimą.

 

Seminaro vedėja Rishka yra sertifikuota Žmogaus dizaino mokytoja.

 

Seminaras vyks Vilniuje, Smolensko 10d-10.


Informacija ir registracija:
Tel. +370 699 63090 (Ieva), +370-615 12763 (Danutė/Sarani)
El. paštas - info@meileskelias.lt