Seminarų grafikas


2018 04 13 10:00 - 2018 04 15 18:00

Čakrų kelionė: meilės ir sąmoningumo kelias su Prem Samudro (Sarovara)

Asmeninio augimo kelionė yra kelias iš materialinio, išlikimo pasaulio, link dvasinio, šventimo pasaulio. Septynių čakrų sistema yra žemėlapis, šios kelionės metu nurodantis kryptį.

Senovinė Indijos septynių energetinių centrų — čakrų sistema šiomis dienomis yra pritaikyta modernaus Naujojo Amžiaus žmonėms. Lygiai taip pat kaip vaivorykštė turi septynias spalvas, visa žmogaus energetinė sistema yra padalinta į septynis centrus. Kai visi septyni centrai yra aktyvuojami, galite patirti nušvitimą. Sanskrito kalba žodis čakra reiškia ratą — gyvą judančią energiją, kuri gali būti juntama auroje ir kūne. Šiais laikais mes tai susiejame ir su kūnu ir suprantame, jog čakros egzistuoja keturiuose lygmenyse — fiziniame, emociniame, protiniame ir dvasiniame. 

Tam, kad aktyvuotume čakras, visų pirma turime pažadinti jose esančią miegančią energiją. Dažniausiai mūsų čakros nėra išsivysčiusios arba funkcionuoja pasąmonėje. Dėl šios priežasties jos turi būti išgrynintos ir transformuotos. 

Kiekviena čakra yra atsakinga už skirtingą mūsų gyvenimo aspektą — išgyvenimą, seksualumą, santykius, galią, meilę, kūrybiškumą, intuiciją ir meditaciją. Sąmoningai dirbdami su čakromis, mes galime efektyviau išmokti gyvenimo teikiamas pamokas ir kilti meilėje ir sąmoningume. 

Šio seminaro metu mes tyrinėsime visas čakras pritaikydami Ošo terapijos technikas ir aktyviąsias meditacijas ir seksime Ošo mokymais apie čakras. Šie mokymai yra visiškai kitokie nei dvasiniai mokymai, raginantys atverti tik viršutines čakras ir vengti darbo su žemesniosiomis. Ošo vizija yra buvimas Zorba Buda. Zorba simbolizuoja žmogų, besimėgaujantį gyvenimu materialiame pasaulyje, o Buda, žinoma, švenčia gyvenimą dvasiniame pasaulyje. 

Šis seminaras tinka ir tiems, kurie neseniai pradėjo savo dvasinę kelionę ir nori pažadinti energiją čakrose, ir tiems, kurie turi jau patirties ir nori įnešti šviežumo į savo energiją ir savo gyvenimo kelionę. 

Seminarą veda Prem Samudro (Sarovara) - jis yra plataus spektro terapeutas darbu su energija, intuicija, ezoterika, praeitais gyvenimais. Taip pat mokėsi Osho meditacinių terapijų, gydančio masažo, Aura Soma spalvų terapijos ir šeimos konsteliacijų metodo pagal Bertą Helingerį. Jau daugiau nei 30 metų veda įvairius mokymus ir terpaijas skirtingose pasaulio šalyse. Taip pat yra įsteigęs dvasinio augimo ir savęs pažinimo centrus Hong Konge, Kinijoje, Rusijoje ir Ukrainoje. 

Seminaras vyks "Meilės kelias" centre, Smolensko g. 10d-10, Vilnius. 
Trijų dienų kaina registruojantis iki kovo 31 d. 200 eur; vėliau kaina kils 220 eur. 
Būtina išankstinė registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030

Prem Samudro (Sarovara) taip pat atliks privačias energijos skaitymo ir kūno tipo analizės sesijas. Daugiau informacijos el.paštu - info@meileskelias.lt