Seminarų grafikas


2018 01 20 19:00 - 23:00

BUDOS DISKOTEKA: Tribal Dance Party su gyva muzika

Tai išskirtinė Budos diskoteka, nes sujungsime šokius su gyvo garso autentiška šamaniškų instrumentų muzika. 

Laukiniais garsais dalinsis IŠSKIRTINĖS ASMENYBĖS: Norvegijos profesionalus muzikantas KJELL SANDVIKK, paskutinius 8 metus gyvenantis Brazilijos džiunglėse harmonijoje su gamta, vedantis gydančias garso sesijas bei terapijas. Kartu su Kjell gros Debesų pievos erdvės įkūrėjas ir vedlys - KĘSTUTIS KAUPAS. Kęstutis dirba su garso sesijomis, kurių pagalba veda žmones į vidines asmeninių patyrimų keliones, taip pat yra profesionalus MA-URI masažistas. 

Šis nuostabus ir IŠSKIRTINIS DUETAS būgnų ir kitų GENTIS VIENIJANČIŲ GARSŲ pagalba padės atsipalaiduoti, pajausti gilesnį ryšį su savo kūnu ir tiesiog leisti jam judėti taip, kaip norisi. Šokis - unikali bendravimo forma, todėl kviečiame ją prisiminti ir susipažinti su savo gentainiais.
Šoksime, šėlsime, mėgausimės egzotiškais, šamaniškais muzikiniais garsais, o vakaro pabaigoje tikrai jausime kur kas didesnį energijos lygį ir iš veidų nedingstančią šypseną! 
Turėsime laiko ir atsipalaiduoti.

BUDOS DISKOTEKA - tai naujas Vakarėlių Ciklas! 
Kartą per mėnesį, šeštadieniais, įkvėpkite ekstravagantiškų blaivių vakarėlių dvasios “Meilės kelias” centre. 

Atpalaiduojanti ir užvedanti muzika, kurios spektras – nuo reggae, latino iki egzotiškų rytietiškų miksų, nuo rokenrolo iki 90-ųjų pop-hitų ir techno. Viskas priklausys nuo vakaro temos! O ji kaskart bus vis kitokia!

Kviečiame prisijungti!
Diskotekos kaina - 15 eurų.


Būtina registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030