Seminarų grafikas


2018 01 21 11:00 - 18:00

Tantrinė Moteris III dalis - Moters kūnas ir jausmingumas

Seksualumas – tai gyvybinė, kūrybinė, ŠVENTA ENERGIJA. TAI MOTERS ESENCIJA. JOS VITALIŠKUMAS. 
Pažinti šią energiją visose plotmėse – TAI PAŽINTI PILNATVĖS JAUSMĄ. 

Šiuo metu daug kalbama ir rašoma apie moteriškumą. Tačiau apie seksualumą yra kalbama arba puse lūpų, arba jis parodomas kaip prekinė išraiškos forma. Kai kurios moterys vengia apie tai kalbėti, o kai kurios sako, jog „seksas svarbus tik vyrams. Aš galiu gyventi ir be jo“, „atliksiu tai kaip pareigą, nes žmona turi tai daryti“, „galbūt jis bus man geresnis ir neis pas kitas“...

Tantroje seksualumas vaidina svarbų vaidmenį. Seksualinė energija – tai ta pati intymumo, meilės, kūrybiškumo, galios bei dvasingumo energija, tik pasireiškianti kitokia išraiška.

SEMINARO TEMOS:

- Meilė sau ir savo kūnui;
- Kuo skiriasi moteriškas ir vyriškas seksualumas? 
- Iš kur kyla moters orgazmas?
- Seksualumo įtaka moters sveikatai;
- 3 ŽINGSNIAI į moterišką orgazmą;
- Partnerių suderinamumas;
- Seksualumas ir dvasingumas.

Seminaro metu ATLIKSIME PRAKTIKAS, kurios padės susijungti su šios energijos šaltiniu, iš naujo pajusti savo kūną ir jo jausmingumą, pažadinti ir išlaisvinti gyvybinę energiją. 

PO SEMINARO JAUSITĖS gajos, trokštančios ir turinčios jėgų gyventi, kurti ir mylėti. Paaštrės pojūčiai, pagerės nuotaika, atsairas lengvumas ir žaismingumas. Nes BŪTENT ŠIŲ PRAKTIKŲ DĖKA organizmas į kūną išskiria medžiagas, kurios suteikia molonumo ir laimės pojūtį.

Seminaras vyks '"Meilės kelias' centre, Smolensko 10d-10, Vilnius
Laikas: 11 - 18 val. (su pietų pertrauka)
Dovanos Sau kaina 60 eur. Atejus su drauge mokėsite po 55 eur. 

DALYVIŲ SKAIČIUS RIBOTAS, TODĖL PRAŠOME REGISTRUOTIS IŠ ANKSTO IR REZERVUOTI VIETĄ.


Regitracija el.paštu: info@meileskelias.lt


Tel. pasiteiravimui 861511030 (Dovilė)

Seminarą veda Danutė Vilionytė (Prem Sarani) - meditacijos centro ir leidyklos „Meilės kelias“ įkūrėja ir vadovė. Meditacijos ir dvasinio pažinimo keliu pasuko daugiau nei prieš 17 metų. Mokėsi Indijoje, Japonijoje, Anglijoje, Graikijoje, JAV. Kurį laiką gyveno ir mokėsi Ošo meditacijos centre Indijoje (Punoje), baigė „Prabudimo mokyklą“ Londone, studijavo pirminę terapiją (Primal) pas A. Janovą (JAV). Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų (Reiki, hipnozės, ajurvedinio jogos masažo, intuityvaus Taro kortų interpretavimo, itotermijos ir t.t.). Savo darbe derina meditaciją ir terapiją. Pastaruosius 12 metų veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Turkijoje, Bulgarijoje, Ispanijoj, Anglijoje ir JAV.