Seminarų grafikas


2017 12 16 18:00 - 20:30

Tantros vakaras poroms

Tantros vakaras poroms su Sarani - unikali patirtis, keičianti poros santykius. Tai kartą per mėnesį vykstantys, vieninteliai tokie Lietuvoje užsiėmimai poroms, kurie gali sukurti daugiau harmonijos savyje ir su mylimuoju, padėti atskleisti žmogaus ir santykių potencialą, tikrąjį seksualumą ir meilę. 

Tantra – tai Tolimuosiuose Rytuose gimęs dvasinis kelias, bet pastaruoju metu vis labiau populiarėjantis Vakaruose ir yra pritaikomas šiuolaikiniam žmogui. Kodėl? Nes Tantra yra meilės kelias, mokantis pamilti save, mylėti kitą ir tuo dalintis. 

Kai ji ir jis susipažįsta, pradžioje būna laimingi, išgyvena medaus mėnesį, vyksta hormonų mainai. Bet meilė po kurio laiko dingsta, poros patiria krizę, mylimieji kaltina vienas kitą arba laimės ieško išorėje. Aplinkiniams sakoma tarsi viskas gerai, bet pašnibždomis prisipažįsta jaučiantys, kad gali būti geriau, stipriau, jog ilgisi tikro artumo, intymumo, nuoširdumo ir meilės. Bet būdų, kaip tą sukurti ir darniai gyventi, mūsų niekas nemokė. Dažnas galvoja, kad tai turi gautis savaime, nieko nedarant. 

Tantra į poros gyvenimą gali įnešti daugiau džiaugsmingumo, gyvybės ir sultingumo, padėti pažinti gilesnį intymumą, seksualumą ir dieviškumą. Tantrą gali praktikuoti žmonės, kartu gyvenantys net 20 metų, nes ji turi potenciją transformuoti įvairiausius santykius. 

Tantra prasideda nuo ten, kur mes esame ir nuo to, ką turime čia ir dabar, nereikia jokio išansktinio pasirengimo. 

Vakaro metu bus atliekamos meditacijos iš „Paslapčių knygos“ (The Book of Secrets, OSHO).Tai išsamus Tantrinių meditacijų vadovas, kuriame pateikiama 112 gražių, gilių, bet kartu ir labai paprastų meditacijų, puikiai tinkančių šiuolaikiniam žmogui. Padedančių sugrįžti į dabarties momentą, kūno pojūčius, susijungti su širdimi, bent keliom valandom išeiti iš proto į pasaulį, kuriame jaučiamas artumas su kitais, grožis, meilė, pasitikėjimas, atsipalaidavimas. 

Praktikas atliksite tik su savo partneriu/e. 

Vakarą ves Danutė Vilionytė (Prem Sarani), meditacijų centro ir leidyklos “Meilės kelias” įkūrėja. Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų. Pastaruosius 10 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.

Kaina porai 40 Eur. 
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861512763 ir 861511030.