Seminarų grafikas


2017 12 31 20:00 - 2018 01 01 02:00

Naujųjų metų sutikimo šventė

Jau trečius metus iš eilės „Meilės kelias“ centre yra organizuojama Naujųjų metų sutikimo šventė, kuri suburia žmones, norinčius švęsti kitaip: pasitikti Naujuosius sąmoningiau, įdomiau, džiaugsmingiau ir kartu su panašiai kaip jūs mąstančiais, meilės, atvirumo, priėmimo ir šilumos kupinoje erdvėje. 

*** Šiais metais jūsų laukia išties linksma, nuotaikinga ir pilna siurprizų šventė su gyva muzika, šokiais, dainomis, vaišėmis ir ypatingais Naujųjų metų ritualais ***

2018-ieji yra Šuns metai. Kiekvieni metai atneša skirtingą energiją, o Šuo simbolizuoja draugiškumą, nuoširdumą, priėmimą, meilingumą, ištikimybę ir atsidavimą. Todėl šių Naujųjų metų tema yra DRAUGYSTĖ. 

„Ar jūs žinote, kas yra draugystė? Tai aukščiausia Meilės išraiška.“ (OSHO)

Vakaro metu atliksime nepaprastai žavią ir linksmą Draugystės meditaciją, kuri padės per vieną valandą susirasti krūvą naujų draugų! Šventės metu vienišas tikrai nesijausite – šoksite ir dainuosite su kitais, bendrausite ir apsikabinsite. 

Draugystę padės sustiprinti nuostabūs gyvai grojantys ir mantras dainuojantys muzikantai. Mantros padeda atpalaiduoti protą nuo minčių, atverti širdį ir pajusti vienumo jausmą su aplinkiniais ir visa egzistencija. Jos nėra susijusios su jokia religija. Tai sanskrito kalba parašyti žodžiai, kurie savyje turi energetinę vibraciją, padedančią patirti meilės, džiaugsmo, palaimos, susiliejimo būsenas ir pajusti kūno-proto harmoniją. Vakaro metu skambės linksmos, energingos ir melodingos, kviečiančios šokti ir dainuoti mantros. Jei galvojote, jog tai nuobodu ir neįdomu, labai apsirinkate! Tiek trykštančio džiaugsmo su naujais draugais jūs nesate patyrę! :) 

Laikrodžiui mušant dvylika, atliksime labai gražų Naujųjų metų ritualą, kuris įprasmins Naujuosius ir suteiks mūsų ketinimui daugiau jėgos. 

Vakaro eigoje galėsite prisidėti prie bendros draugystės Mandalos piešimo. Kiekvienam įdedant dalelę savęs, bus sukurtas unikalus ir autentiškas piešinys. 

Šventės metu galėsite vaišintis ir mėgautis nuostabaus skonio maistu, gėrimais ir desertais. 

********************
Naujųjų metų šventės programa:
Durys atidaromos nuo 20 val. 

20:30 – 21:30 Draugystės meditacija 
21:30 – 22:15 Šventinė vakarienė
22:15 – 23:30 Gyvos muzikos ir mantrų koncertas, I dalis
23:45 – 00:15 Naujųjų metų sutikimo ritualas
00:15 – 00:30 Naujųjų metų sveikinimai, šampanas
00:30 – 01:00 Gyvos muzikos ir mantrų koncertas, II dalis
01:00 – 02:00 Šokiai ir bendravimas

********************
Į šią nuostabią šventę kviečiame visus, kurie iš tikrųjų nori smagiai ir kitaip sutikti Naujuosius metus, pajusti stiprų draugystės, priėmimo ir bendrumo jausmą, susipažinti su naujais žmonėmis ir pasikrauti pozityvia energija. 

Naujųjų metų šventės kaina – 60 eurų (į kurią viskas yra įskaičiuota). O jei ateisite dviese mokėsite pigiau – 110 eurų. 

Registruotis galite el.paštu – info@meileskelias.lt arba tel. 861511030

Švęskime kartu ♥