Seminarų grafikas


2017 12 21 19:00 - 21:00

Tantros vakaras su Sarani

Kviečiame į Tantos vakarus, vykstančius kartą per mėnesį "Meilės Kelias" centre su žaviaja Tantros mokytoja Sarani. 

Šis vakaras, vos kelios dienos prieš Kalėdas, skirtas širdies atidarymui. Pasikraukite meilės energija, kurią galėsite spinduliuoti savo artimiesiems švenčių metu ♥ Jūs patys nustebsite, jog šventės, sutiktos būnant širdyje yra žymiai džiaugsmingesnės, malonesnės ir įsimintinesnės :)

Meditacija, kuri bus atliekama, yra iš „Paslapčių knygos“ (The Book of Secrets, OSHO).Tai išsamus Tantrinių meditacijų vadovas, kuriame pateikiama 112 gražių, gilių, bet kartu ir labai paprastų meditacijų, puikiai tinkančių šiuolaikiniam žmogui. Padedančių sugrįžti į dabarties momentą, kūno pojūčius, susijungti su širdimi, bent keliom valandom išeiti iš proto į pasaulį, kuriame jaučiamas artumas su kitais, grožis, meilė, pasitikėjimas, atsipalaidavimas. 

Šis vakaras skirtas visiems, kurie nori prisiliesti prie Tantros, patyrinėti skirtingas tantrines meditacijas ir pabūti saugioje, priimančioje, jaukioje erdvėje su kitais panašiai kaip jūs mąstančiais ir ieškančiais žmonėmis. Po meditacijos galėsite neskubėti namo, išgerti arbatos ir pasimėgauti pačių sukurta erdvės erengija. 

Vakarą ves Danutė Vilionytė (Prem Sarani), meditacijų centro ir leidyklos “Meilės kelias” įkūrėja. Tantros paslapčių sėmėsi iš Ma Anandos Saritos (JAV) ir Daniel Odier (Prancūzija), baigė Tantros vadovų mokymus pas Homa ir Mukto (Brazilija). Mokėsi įvairių meditacinių, terapinių bei darbo su kūnu technikų. Pastaruosius 10 metus veda seminarus moterims bei Tantros seminarus Europoje ir JAV.

Kaina 25 Eur, atėjus dviese mokėsite po 20 Eur. 
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861512763 ir 861511030.