Seminarų grafikas


2017 10 17 18:30 - 21:00

Vidinio vaiko mini seminaras su Prem Sambhavo (Italija)

VIDINIO VAIKO MINI SEMINARAS (MEDITACIJA ir GYDYMAS) su vienu geriausiu šios srities specialistu, PREM SAMBHAVO (Italija). 

„Tą dieną, kai vaikas supranta, kad suaugusieji neidealūs, jis tampa jaunas; tą dieną, kai jiems atleidžia, tampa brandus; tą dieną, kai atleidžia sau, jis tampa išmintingas.“ Alden Nowlan

Ar dažnai sau sakote?
...aš negaliu...
...esu nepakankamai geras...
...tai ne man...
...man trūksta meilės...
...gyvenu ne tokį gyvenimą, kokio norėčiau... 
...jaučiu baimę, nerimą, netikrumą...
...kažkas mano gyvenime yra ne taip...
...nekenčiu savo darbo, bet neturiu nei jėgų, nei drąsos jį keisti...
...nerandu gyvenimo džiaugsmo, nepatiriu tikro artumo... 
...išbandžiau viską, bet negaliu rasti priežasties ir išeities....
...noriu iš esmės keisti savo gyvenimą - bet nežinau kaip...
...mano artimieji nesupranta manęs, aš nesuprantu jų... 

Kiekviename iš mūsų gyvena vidinis vaikas. Tai berniukas ar mergaitė ir kiekvieno vidinis vaikas turi savo amžių, savo skausmą, savo žaizdą. Mūsų vidinis vaikas tai ne tas mažylis kuriuo mes kažkada buvome, Jis yra ir dabar bei daugeliu atveju įtakoja mūsų dabartinio gyvenimo kokybę. Natūralus, prigimtinis kiekvieno žmogaus noras ir teisė - būti laimingam. Tačiau dažnai net, regis, turėdami viską, kad galėtume džiaugtis pilnatve, viduje jaučiame šaltį, skausmą, tuštumą, tarsi kažkas būtų pavogęs mūsų gyvenimo džiaugsmą. Ir nenorime tokio gyvenimo. 
Gal atėjo metas kažką keisti?!

Šiame vakare, vedami patyrusio terapeuto ir meditacijos mokytojo Prem Sambhavo, paieškosime atsakymų ir praktiškai patyrinėsime, kas kliudo mums jaustis laimingiems, mėgautis savo gyvenimu ir drauge pamėginsime atrasti tą vidinę erdvę, kurioje esame laisvi, gyvybingi, tikri. 
Laukiame visų. Jums nereikia turėti meditacijų patirties ar kieno nors rekomendacijų. Nereikia netgi drąsos ar žinojimo. Ateikite su savo baime, abejonėmis, nepasitikėjimu, skeptiškumu... Ir galbūt atrasite tai, kuo nustebinsite patys save!

Kaina 20 Eur. 
Registracija el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. +37061511030