Seminarų grafikas


2017 09 18 08:30 - 2017 09 21 21:30

JOGOS UŽSIĖMIMAI. Renkama nauja grupė!

Joga yra kelionė į savo kūną, dėmesys sau ir savo vidinei būsenai. Joga nėra tik fiziniai pratimai, tai holistinis požiūris, kuriame keičiasi visi būties lygmenys – kūnas, protas ir dvasia (energija). Į šią būseną veda daug kelių – asana (fiziniai pratimai), pranajama (kvėpavimas), atsipalaidavimas (meditacija) ir teigiamas požiūris į save. 
Fiziniame lygyje jogos pratimai sustiprina, pailgina ir vėl papildo raumenų audinius, kurie padeda laikyti kaulus ir suderinti visą kūną. Kūno padėties sulaikymas degina riebalus ir sumažina cholesterolį. Jogų kvėpavimas siunčia širdžiai daugiau deguonies ir maitina visą sistemą. Kvėpavimas taip pat padeda sumažinti toksinų lygį kūne, pašalindamas nenorimą įtampą. Jogos didžiausa nauda jaučiama prote. Mes visi žinome, kad proto ramybė vertingesnė nei patrauklus skaitmuo. Nors jogos praktika tikrai pagerins fizinę išvaizdą – didžausia dovana yra spinduliuojanti jogo šypsena ir energingos akys.

Sattva jogos užsiėmimai

Vyks PIRMADIENIO ir TREČIADIENIO vakarais.

Užsiėmimų trukmė - 1,5 val. 
Galimi du laikai: nuo 18:30 - 20 val. ir nuo 20 - 21:30 val. 
Užsiėmimų kaina: 1 kartas - 10 EUR; 8 kartų (mėnesinis abonimentas) - 63 EUR

Sattva išvertus iš sanskrito kalbos reiškia grynumas, egzistencija, tikrovė. Ši jogos kryptis, apimdama senovines jogos technikas ir per laiką evoliucionavusias skirtingas jogos praktikas, padeda sukurti pilnatvės ir vientisumo jausmą žmoguje. Sattva jogos užsiėmimuose naudojamos hatha jogos asanos, vinyasa sekos, laisvas judėjimas, kvėpavimo pratimai ir atsipalaidavimo technikos. Sattva jogoje nėra pradedančiųjų ar pažengusiųjų grupės. Kiekvienas atvykstantis yra šiltai priimamas ir užsiėmimo metu, įsiklausant į kiekvieno dalyvio kūną ir jo poreikius, yra pritaikomos asanos būtent pagal to žmogaus gebėjimus. 

EXPRESS jogos užsiėmimai

Užsiėmimų trukmė - 50 min. 
ANTRADIENIO ir KETVIRTADIENIO rytais

Galimi du laikai: nuo 8:30 - 9:20 val. ir nuo 10 - 10:50 val. 
PIRMADIENIO ir TREČIADIENIO pietų metu
Laikas - nuo 12 - 12:50 val. 
Užsiėmimų kaina: 1 kartas - 10 EUR; 8 kartų (mėnesinis abonimentas) - 52 EUR; 12 kartų (mėnesinis abonimentas) - 74 EUR. 

Express joga - tai 50 min trunkanti dinaminė jogos praktika, kuri kartu stiprina kūną ir lavina lankstumą. Po užsiėmimo jausitės protiškai ir psichologiškai pailsėję bei pasiruošę su didesniu entuziazmu ir aiškumu tęsti pradėtus dienos darbus. Ši praktika puikiai tinka tiek pradedantiems, tiek pažengusiems, nes atliekami pratimai gali būti koreguojami pagal jūsų fizinį pasirengimą. 

Express joga puikiai tinka, jei:
- Neturite daug laiko, bet norite sustiprinti raumenis ir padailinti kūno linijas;
- Paspartinti metabolizmą;
- Džiaugtis puikia savijauta;
- Pasikrauti energijos;
- Pailsinti protą nuo įtempto darbo ir problemų sprendimo;
- Išlaikyti aukštą darbingumo ir koncentracijos lygį visą darbo dieną. 

Užsiėmimas prasidės nuo saulės pasveikinimo ir apšilimo, tuomet bus atliekami aukšto intensyvumo pratimai ir asanos, po kurių seks tempimas ir atsipalaidavimas. 

Jogos užsiėmimus veda Rūta Kilmanaitė
Rūta apie save:
2005 ir 2007 m. jogos mokiausi Indijos vienuolyne pas mokytoją Šri Šri Ravi Šankarą. 
2008 m. baigiau Baltijos labdaros ir paramos fondo "GM" "Neagresijos programą" (NA).
Nuo 2012 m. gegužės 12 d. priklausau Tartautinei Jogos Aljanso organizacijai, esu sertifikuota jogos mokytoja Rišikešo Jogos Institute Indijoje.
Mano gyvenimo filosofija - ramiai kvėpuoti, priimti visas gyvenimo situacijas su meile ir ramybe, dažniau šypsotis, nes – mes visi šioje planetoje tik pakeleiviai.

Registracija į jogos užsiėmimus būtina el.paštu - info@meileskelias.lt arba tel. 861511030